Slik bygger du HR-kompetanse i din organisasjon

Har du tenkt på at du kan bruke oss til å bygge HR-kompetansen i organisasjonen din? Å dele kunnskap og kompetanse er den beste måten å bli bedre på. Våre konferanser, kurs, medlemsmøter og nettverksaktiviteter samt webinarer, artikler og foredrag bygger kompetanse. Ved å ha oss i ryggen, utvikler du både deg selv og virksomheten du jobber i.

Bli medlem 24 11 2021 artikkel format

Det er stadig flere som finner det nyttig å være medlem av HR Norge. Her gir vi deg tips til hvordan du kan utvikle HR i din virksomhet.

På nettsiden finner du mye faginnhold i form av +innhold som fagartikler, webinarer, videoer fra foredrag på de ulike konferansene og ferske rapporter innen HR-analyse, onboarding, mangfold, HR-undersøkelsene og Lønnsrapportene. Alt dette er tilgjengelig for deg som er medlem. Logg deg inn og finn ut hva du bør vite innen disse områdene:

Våre kompetansetilbud spenner seg fra konferanser med fokus på trender, strategi og ledelse, til rene fagkonferanser og kurs på ulike nivå. Alle med medlemskap får prisfordel og kan delta til medlemspris. Med virksomhetsmedlemskap kan alle i virksomheten delta til medlemspris. Se oversikt over kompetansetilbud her.

For å gi deg noen tips og litt inspirasjon til hvordan bruke ditt virksomhetsmedlemskap har vi spurt noen av våre trofaste brukere hvordan de benytter medlemskapet:

- Jeg leser nyhetsbrev, ser på aktuelle webinarer, leser relevante artikler, deltar på medlemsmøter, sjekker ut ledige stillinger for å følge med i markedet, melder meg på og deltar på aktuelle kurs. Kort sagt holder meg oppdatert og bruker det til kompetanseheving og å holde meg oppdatert for eget vedkommende.
Trine Søbye - HR-konsulent i Thon gruppen

- Jeg får mye faglig oppdatering fra HR Norge. Jeg kikker alltid nysgjerrig på overskriftene i nyhetsbrevene, og leser de som er aktuelle for mitt felt. Jeg har vært med på flere webinarer, og forskjellige konferanser.
Vebjørn Tveiterås – HR og HMS, Organsisajon og ledelse i Statens vegvesen

- Vi har hatt nytte av medlemskapet på mange HR-faglige områder inkl. GDPR og hjemmekontorproblematikk. HR-leder henter mange gode innspill fra HR-leder forumet. Ansatte benytter kurstilbud og fagartikler.
Knut Gunnar Borgmo - HR Seniorrådgiver i Lånekassen

- Vi deltar jevnlig på kurs, enten en eller flere fra vårt HR-team og vår lønnsansvarlige. I og med at vi er lokalisert i Bergen har det vært svært positivt med tilgang digitalt. Det har ført til at vi har deltatt på mye mer enn vi har tidligere år. Vi håper virkelig at det vil bli en større grad av muligheter til digital kompetanseheving også etter covid-19.
Kjersti Selvik - HR Direktør Hansa Borge Bryggerier AS

Som medlem deltar du gratis på medlemsmøter som løfter opp aktuelle problemstillinger og tematikk. Møtene er korte og foregår både digitalt og fysisk.
Ta en titt i kalenderen og se om det er noe du trenger av påfyll.
Digitale medlemsmøter får du tilgang til i etterkant og kan se og dele med dine kolleger som kanskje ikke rakk å få det med seg. Bruk gjerne medlemsmøtene i ledermøter og teammøter for felles faglig oppdatering og diskusjoner.

Avholdte digitale konferanser har du også tilgang til i ettertid. Du kan benytte hele eller deler av konferansen til faglig påfyll for å utvikle din virksomhet.

- Jeg har for eksempel en kollega fra min forrige arbeidsplass som jeg har «møtt» på digital konferanse. Der vi ser på foredrag sammen via Teams. Det kan jeg anbefale! - Vebjørn Tveiterås – Statens vegvesen

Da vi lurte på hva vi i HR Norge bør tenke på videre fikk vi noen gode råd:

- Fortsett med digitale medlemsmøter og andre aktuelle temaer. Da er listen for å delta mye lavere. - Trine Søbye, HR-konsulent i Thon gruppen

- Fortsett med historier fra norske virksomheter. For meg ligger læringen alltid i detaljene i historiene. - Vebjørn Tveiterås, HR og HMS, Organsisajon og ledelse i Statens vegvesen

- Fortsett som dere gjør og følg med i tiden. Vi er fornøyde! - Knut Gunnar Borgmo, HR Seniorrådgiver i Lånekassen

- Jeg håper dere vil legge opp til mye digitalt også fremover, da dette øker tilgjengeligheten også for oss som er lokalisert utenfor Oslo. Vi får både deltatt på mer og kan også delta flere på møter. Det har vært svært positivt. - Kjersti Selvik - HR Direktør i Hansa Borg Bryggerier AS

- Forsett som dere gjør, jeg er avhengig av input på tema og fokus på fagområdene/bransjen. - Kari Teigen - Kommunalsjef i Porsgrunn Kommune / Skagerak Energi AS

Når virksomheten din er medlem, kan andre kolleger også få gratis tilgang. De kan registrere seg selv ved å klikke på denne linken her.

Trenger du hjelp? Send e-post til hrnorge@hrnorge.no og vi hjelper deg videre.

Hold deg oppdatert på det siste innen HR

Meld deg på nyhetsbrevet i dag!