Bli med i Norges største HR-nettverk

Det er stadig flere som finner det nyttig å være medlem av HR Norge. Her gir vi deg noen tips til hvordan du kan utvikle HR i din virksomhet som medlem i HR Norge. Og nå kan du bli medlem gratis ut året – mot binding neste år!

MEDLEMSMØTER

Som medlem deltar du gratis på medlemsmøter. Det settes opp møter 2-3 ganger i måneden som løfter opp aktuelle problemstillinger og tematikk. Møtene er korte og foregår bade digitalt og fysisk. Ta en titt i kalenderen og se om det er noe du trenger av påfyll.

RÅDGIVNING – GRATIS FOR VIRKSOMHETSMEDLEMMER

Virksomhetsmedlemer kan be om rådgivning innen ulike HR-faglige områder. Det er ofte veldig nyttig å sparre med noen som ser din virksomhet utenfra. Og når vi i HR Norge har kontakt med så mange, vet vi hvem som kan hjelpe deg videre når det er mest riktig.

Har du spørsmål innen områder som HR-strategi, rekruttering, kompetanse, endring, måling og analyse, teknologi, kultur, organisasjon og ledelse, kontakt oss.

Vi samarbeider med advokatfirmaet Storeng, Beck & Due Lund innen arbeidsrettslige spørsmål. Som virksomhetsmedlem kan du søke kortfattede råd og få veiledning.

Trenger du veiledning innen pensjon og personalforsikringer har vi et samarbeid med Formuesforvaltning pensjonsrådgivning AS. I tillegg til rådgivning tilbyr vi også en gratis helsesjekk på virksomhetens personalforsikringer og får en tilbakemelding på hvor god din virksomhets personalforsikring er. Les mer om rådgivningen her.

NETTVERK

Som deltaker i et fagnettverk får du god anledning til å diskutere egne og andre virksomheters utfordringer. Du er med i et levende nettverk hvor det utveksles kunnskap, verktøy og erfaringer. Deltakerne bestemmer i fellesskap innhold og fokus på de ulike samlingene. Her får du mulighet til å påvirke retning slik at det blir relevant for deg.

For at nettverket skal gi best mulig utbytte for deg som deltaker legger vi vekt på at nivået, erfaringen og utfordringene blant nettverksdeltakerne står godt til hverandre. HR Norge administrerer, fasiliterer og bistår med generell støtte til alle møtene. Les mer om nettverk her.

KOMPETANSETILBUD

Våre kompetansetilbud spenner seg fra konferanser med fokus på trender, strategi og ledelse, til rene fagkonferanser og kurs på ulike nivå. Alle med medlemskap får prisfordel og kan delta til medlemspris. Med virksomhetsmedlemskap kan alle i virksomheten delta til medlemspris. Se oversikt over kompetansetilbud her.

KOMPETANSE TILPASSET DIN VIRKSOMHET

Mange av kursene våre egner seg veldig godt til å bli gjennomført internt i en virksomhet. På den måten kan vi tilpasse tilbudet vårt ut fra behovene dine. Og med digitale konferanser og kurs, kan du få et skreddersydd tilbud du kan benytte virksomhetsinternt. Les mer om bedriftsinterne kurs og foredrag her.

MEDLEMSKAP

Som virksomhetsmedlem kan alle i virksomheten logge seg inn og benytte seg av alt innhold på hrnorge.no i tillegg til de andre medlemsfordelene som medlemskapet gir. Som medlem må du gjerne dele denne informasjonen internt. Tilbudene kan ha stor relevans både for HR, for ledere med personalansvar og andre interesserte som jobber med utvikling.

På nettsiden finner du mye faginnhold i form av +innhold som fagartikler, webinarer, videoer fra foredrag på de ulike konferansene og ferske rapporter innen HR-analyse, onboarding, mangfold, HR-undersøkelsene og Lønnsrapportene. Alt dette er tilgjengelig for deg som er medlem. Orienter deg om hva som er tilgjengelig og hva du bør vite innen disse områdene:

Les mer om medlemskap her. Er din virksomhet allerede medlem kan du registrere deg som tilleggskontakt og få innlogging her.

Trenger du hjelp til å komme i gang, ta gjerne kontakt med oss på hrnorge@hrnorge.no eller telefon 22 11 11 22.

Vi synes det er fantastisk morsomt og givende å kunne utvikle HR sammen med våre medlemmer. Kom inn i varmen til Norges største HR-nettverk og bli med å utvikle HR-faget sammen med oss du også!

Ta gjerne kontakt med oss på hrnorge@hrnorge.no eller telefon 22 11 11 22 for mer informasjon og hjelp til å komme i gang.

Her får du et par eksempler hva du får mer av som medlem:

Les artikkelen, se webinaret og last ned rapporten: HR Competency study 2021- de viktigste HR-kompetansene

Se webinaret: HR undersøkelsen 2021 - Nye måter å jobbe på

Les artikkelen: Flere virksomheter vil øke antall ansatte