Bli med i Norges største HR-nettverk

Det er stadig flere som finner det nyttig å være medlem av HR Norge. Hos oss får du råd og hjelp når du trenger det, kan øke kompetansen din og vi hjelper deg med å sette de riktige temaene på dagsordenen. Her er noen tips til hvordan du kan utvikle HR i din virksomhet ved å bruke medlemskapet ditt.

MEDLEMSMØTER

Nå er det mye spennende tematikk på gang og som medlem får du delta gratis på medlemsmøter. Ta en titt i kalenderen og se om det er noe du trenger av påfyll.

RÅDGIVNING – GRATIS FOR VIRKSOMHETSMEDLEMMER

HR Norge tilbyr rådgivning innen ulike HR-faglige områder. Det kan være spørsmål innen HR-strategi, rekruttering, kompetanse, endring, måling og analyse, teknologi, kultur, organisasjon og ledelse.

Vi samarbeider med advokatfirmaet Storeng, Beck & Due Lund innen arbeidsrettslige spørsmål. Som virksomhetsmedlem kan du søke kortfattede råd og få veiledning.

Trenger du veiledning innen pensjon og personalforsikringer har vi et samarbeid med Gabler. I tillegg til rådgivning tilbyr vi også en gratis helsesjekk på virksomhetens personalforsikringer og får en tilbakemelding på hvor god din virksomhets personalforsikring er.

Som virksomhetsmedlem kan du ta kontakt med oss og vi kan hjelpe deg eller vite hvem som kan hjelpe deg videre når det er mest riktig. Les mer om rådgivningen her.

NETTVERK

Som deltaker i et fagnettverk får du god anledning til å diskutere egne og andre virksomheters utfordringer. Du er med i et levende nettverk hvor det utveksles kunnskap, verktøy og erfaringer. Deltakerne bestemmer i fellesskap innhold og fokus på de ulike samlingene. Her får du mulighet til å påvirke retning slik at det blir relevant for deg.

For at nettverket skal gi best mulig utbytte for deg som deltaker legger vi vekt på at nivået, erfaringen og utfordringene blant nettverksdeltakerne står godt til hverandre. HR Norge administrerer, fasiliterer og bistår med generell støtte til alle møtene.

Oppstart av nye nettverk 2020:

KOMPETANSETILBUD

Våre kompetansetilbud spenner seg fra konferanser med fokus på trender, strategi og ledelse til rene fagkonferanser, kurs på forskjellige nivå og mulighet for studiepoeng på HR Akademiet hvor du kan ta en årsenhet i HR. Alle med medlemskap får prisfordel og kan delta til medlemspris. Se oversikt over kompetansetilbud her.

KOMPETANSETILBUD TILPASSET DIN VIRKSOMHET

Mange av kursene våre egner seg veldig godt til å bli gjennomført internt i en virksomhet. Det samme gjelder de ulike studieenhetene på HR Akademiet. På den måten kan vi tilpasse tilbudet vårt ut fra behovene din virksomhet har. I andre sammenhenger kan vi bidra med foredrag innen ulike HR-tema. Les mer om bedriftsinterne kurs og foredrag her.

MEDLEMSKAP

Er din virksomhet medlem kan alle i virksomheten logge seg inn og benytte seg av alt innhold på hrnorge.no i tillegg til de andre medlemsfordelene som medlemskapet gir. Og del gjerne denne informasjonen internt, tilbudene kan ha stor relevans både for HR, for ledere med personalansvar og andre interesserte.

På nettsiden finner du mye faginnhold i form av +artikler, +videoer fra foredrag på de ulike konferansene og ferske rapporter om HR-analyse, onboarding, mangfold og mye mer. Og snart kommer HR-undersøkelsen 2020 og Lønnsrapport 2020. Alt dette er tilgjengelig bare for deg som er medlem.

Mange kontakter rundt i virksomhetene har tatt oss i bruk, men ikke alle har kommet i gang ennå. Er dere virksomhetsmedlem kan du gjerne dele dette med kolleger rundt deg som kan ha nytte av medlemsfordelene som medlemskapet gir. Les mer om medlemskap her og hvordan du kan registrere deg som tilleggskontakt og få innlogging.

Trenger du hjelp til å komme i gang, ta gjerne kontakt med oss på hrnorge@hrnorge.no eller telefon 22 11 11 22.

Vi synes det er fantastisk morsomt og givende å kunne utvikle HR sammen med våre medlemmer. Kom inn i varmen til Norges største HR-nettverk og bli med å utvikle HR-faget sammen med oss du også!

Ta gjerne kontakt med oss på hrnorge@hrnorge.no eller telefon 22 11 11 22 for hjelp til å komme i gang.

Vi synes det er fantastisk å kunne utvikle HR sammen med våre medlemmer. Kom inn i varmen til Norges største HR-nettverk og bli med å utvikle HR-faget med oss du også da vel!