Den hybride arbeidsplassen – hva skjer etter pandemien?

Helsemyndighetene i Norge ser nå en positiv utvikling i smittetallene og samfunnet ser nå gradvis ut til å åpne opp. Både arbeidsgivere og arbeidstakere har begynt tankearbeidet og planleggingen for gjenåpning av arbeidsplasser som har vært stengt på grunn av pandemien. Noen er fremdeles i startblokkene mens andre har utarbeidet konkrete planer og «manifest». Her finner du aktuell informasjon og relevante lenker til tematikken. Siden oppdateres kontinuerlig.

Hjemmekontor mann

Artikkel oppdatert 28. oktober 2021

Hvor står vi i dag?

Vårt inntrykk er at majoriteten av virksomhetene er avventende til implementering av modeller for den hybride arbeid. Vi har vært gjennom et formidabelt eksperiment med bruk av hjemmekontor og det er derfor mange forhold som må tas i betraktning før man konkluderer i valg av løsninger. Hver virksomhet har sin egenart og i en situasjon som dette er det kanskje ikke kopiering av en tenkt beste praksis som er det optimale. En beste tilpasning...

Etter pandemien

Ønsker du å lese hele artikkelen må du være medlem i HR Norge

Virksomhetsmedlem?

Jobber du i en virksomhet som er virksomhetsmedlem i HR Norge får alle ansatte tilgang til +artikler og andre medlemsfordeler.

Er du ikke medlem?

Som medlem kan du lese hele artikkelen. I tillegg får du tilgang til en rekke andre medlemsfordeler som hjelper deg i jobbhverdagen.

Flere artikler

Lars Christian Larssen
Arbeidsmiljø
Kraften av gode relasjoner på arbeidsplassen
Kraften av gode relasjoner på arbeidsplassen
Chris Hovde
Arbeidsmiljø
Fokus på mental helse – vi må få med oss gutta!
Fokus på mental helse – vi må få med oss gutta!
Herdis Pala
Arbeidsmiljø
Hva er tillit og hvordan skaper man tillit?
Hva er tillit og hvordan skaper man tillit?