Rekrutteringsdagen 2024 - Live stream

Kaja Eidet Eikeland
Alexandra Palm
Hans Petter Stub
Maren Hognestad Sunde
Bjørg Tomli
+7
Se alle foredragsholdere
Året 2024 bringer fortsatt usikkerhet og utfordringer for organisasjoner hvor kampen om arbeidskraften intensiveres. Redusert økonomisk handlingsrom og mangelfull tilgang på kompetanse gjør at organisasjoner står overfor et nytt krevende år. Hvordan finner du de rette kandidatene som virkelig engasjerer seg for din virksomhet? Dette er noe av tematikken vi tar for oss på Rekrutteringsdagen 2024.

Vårt program utforsker revitalisering av rekrutteringsprosesser, fremming av mangfold og inkludering, og sikring av kvalitet i ansettelser.

Enten du er HR-leder, rekrutteringsspesialist eller en som søker løsninger for teamet ditt, gir vårt arrangement verdifull innsikt og konkrete verktøy.

Gled deg til en dag med inspirasjon, læring og nettverksbygging på Rekrutteringsdagen, der vi sammen finner løsningene som driver organisasjonen din fremover.

  • Makrotrender og krav til ledere
  • Trender blant morgendagens arbeidstakere (Generasjon Z)
  • Forholdet mellom Employer branding og rekruttering
  • Kunstig intelligens i rekruttering
  • Viktigheten av mangfold og inkludering
Priser
Kategori Medlem Ikke medlem
Ordinær pris 3800 7600
Antall deltakere Rabatt for virksomhetsmedlemmer
3 eller flere 10%

Rabatt for virksomhetsmedlemmer:
Deltar 3 eller flere fra samme virksomhet, gir vi 10% rabatt av deltakeravgiften. Hver og en deltaker melder seg på individuelt. Endelig rabatt trekkes fra når konferansen faktureres og vi har oversikt over hvor mange som deltar fra din virksomhet.
Det gis ikke rabatt på allerede rabattert pris.

Er du ikke medlem? Les mer om alle medlemsfordelene her

Passer ikke datoen?
Du kan likevel melde deg på Live stream og få tilgang til opptak av streamen i etterkant av konferansen. Du får tilgang av opptaket i 14 dager. Vi tar forbehold om tillatelse til deling fra den enkelte foredragsholderen.

Avbestillingsbetingelser:
Alle påmeldinger/bestillinger gjøres med utgangspunkt i våre ordinære kanselleringsbetingelser.
Frist for avmelding er 31. januar 2024. Påmeldte som melder avbud etter avbestillingsfristen mottar ingen refusjon. Derimot kan en kollega delta i stedet. Ved sykemelding fra lege refunderes konferanseavgiften i sin helhet.

Personlig tilgang:
Som deltaker får du tilgang til live stream den 14. februar fra kl. 08.30. Dokumentasjon fra det enkelte foredrag blir også tilgjengelig. Informasjon om hvordan du logger deg på Rekrutteringsdagen 2024 - Live stream, vil du få tilsendt dagen før gjennomføringen. Ved å delta på denne konferansen via live stream, vil du kunne sitte hvor du måtte ønske.

Live Stream:
Konferansen streames live, og kan ikke settes på pause. Du kan likevel melde deg på Live stream og få tilgang til opptak av streamen i etterkant av konferansen. Du får tilgang av opptaket i 14 dager. Vi tar forbehold om tillatelse til deling fra den enkelte foredragsholderen. Eventuelle workshops er ikke tilgjengelig via live stream eller i opptak.

Fysisk deltakelse på Thon Hotel Storo:
Ved å delta fysisk på Thon Hotel Storo kan du velge å delta på eventuelle workshops. Det er ikke mulig å delta på workshops via live stream.

Faktura:
Faktura vil bli sendt i etterkant av arrangementet.

Spørsmål:
Alle henvendelser rettes til HR Norge på tlf. 22 11 11 22 eller e-post hrnorge@hrnorge.no