Rekrutteringsdagen 2024

Alle snakker om at vi kommer til å gå tom for folk før vi går tom for penger. Dette treffer rekrutterere rett i mellomgulvet for tiden. Vi nærmer oss et nytt, spennende år med endringer og utfordringer innen rekrutteringsmarkedet.

Usikkerheten som preget 2023 ser ut til å fortsette, og det er viktig å forberede seg på hva som kommer. Rekrutteringsmarkedet for 2024 vil fortsatt være preget av økonomisk ustabilitet, og utfordringene med å tiltrekke seg de beste talentene vil vedvare. Med økende kostnader og økt behov for kostnadseffektiv rekruttering vil treffsikkerheten spille en større rolle. Spørsmålet blir hvordan finner du de rette kandidatene som virkelig vil jobbe for din virksomhet.

På Rekrutteringsdagen 2024 vil vi utforske de aktuelle trendene i rekrutteringsmarkedet og dele innsikt fra strategiene som vil være avgjørende i den kommende tiden.

Du vil få mer om dette:

 • Trender på rekrutteringsmarkedet
 • Nye seksjonsmetoder innen rekruttering
 • Hvordan tiltrekke seg og beholde talentene?
 • Employer Branding – hva nå?
 • Kunstig intelligens i rekruttering – finne og skalere folk og kompetanse

Her er en smakebit fra programmet. Fullt program blir lansert i starten av desember.

Kaja Eidet Eikeland

Krav til fremtidens ledere

Lederskap i dag møter unike utfordringer i et komplekst makrobilde preget av globale endringer. Fremtidens ledere må forstå hvordan megatrender som teknologisk innovasjon og klimaendringer påvirker arbeidslivet, samtidig som de tilpasser seg kravene om inspirerende ledelse i møte med usikkerhet. Suksess krever ikke bare teknisk kompetanse, men også en visjonær tilnærming til mangfoldet i dagens globale samfunn.

 • Det komplekse makrobildet
 • Megatrender, hvordan påvirker de arbeidslivet?
 • Fremtidens ledere: Hva vil være avgjørende i en stadig mer kompleks virkelighet?

Kaja Eidet Eikeland, Administrerende direktør i Assessit AS

Frir du på første date?

Hans Petter Stub

På selveste Valentine’s day vil Hans Petter Stub holde et innlegg som mener at det å rekruttere uten et godt etablert employer brand er litt som å fri på første date. Sikkert romantisk, men neppe lurt. Hva er det verste som kan skje når du frir på første date? Kanskje ikke det du tror…

I dette foredraget får du blant annet:

 • Innblikk i forholdet mellom employer branding og rekruttering
 • Den ideelle fordelingen mellom langsiktige og kortsiktige investeringer
 • Svaret på hva som er det verste som kan skje når du frir på første date
 • Tips til å bygge et employer brand når du har dårlig tid

Hans Petter Stub, Head of employer branding og Partner i Whydentify

Podcastrekruttering for dummies!

Sverre Haugen

Har du fått med deg at podcast kan benyttes i rekruttering? Ser du etter nye måter for å rekruttere talentene alle kjemper om? MeyerHaugen er det første selskapet i Norge som har benyttet stillingspodcaster innen rekruttering. I dette foredraget deler Sverre Haugen erfaringer MeyerHaugen har gjort seg etter fire års bruk av podcast innen teknologirekruttering. Du får vite hvordan MeyerHaugen benytter podcast, hvorfor det virker, og hvordan du selv kan komme i gang for å lykkes med bruk av podcast i rekruttering. Du vil lære følgende:

 • Hva er forskjellen på en vanlig podcast og en stillingspodcast?
 • Hvorfor bidrar stillingspodcast til bedre rekrutteringer?
 • Hva er suksesskriteriene for å lykkes med stillingspodcast?
 • Hva bør du tenke på hvis du vil teste stillingspodcast i egne prosesser?

Sverre Haugen, Partner & Head of Innovation i MeyerHaugen

Hvordan luke ut narsissistene i rekrutteringen?

Espen Skorstad

Mange som skal rekruttere legger mer vekt på hvilke personlige egenskaper som trengs for å fylle en stilling, enn hvilke egenskaper som absolutt ikke trengs. Dette kan være problematisk, fordi destruktive nøkkelpersoner kan forårsake store negative konsekvenser: ledere og ansatte som plager andre, opptrer illojalt, bryter retningslinjer eller forsurer arbeidsmiljøet. Stikkord kan være metoo, egenhandel, korrupsjon, rettssaker og omdømmetap. God rekruttering handler om å forsøke å finne de beste, samtidig som en minimerer risiko. Likevel kan det virke som at mange ofte glemmer risiko-delen. Med utgangspunkt I narsissistiske jobbsøkere vil du I dette foredraget få høre mer om:

 • Hva kjennetegner en narsissist?
 • Hvordan man kan minimere risikoen I ansettelsesprosesser?
 • God bruk av intervjueguider og arbeidspsykologiske tester
 • Hvordan gjøre gode referansesjekker?

Espen Skorstad, klinisk psykolog og CEO i Fairsight

Priser
Kategori Medlem Ikke medlem
Ordinær pris 5400 9100
Antall deltakere Rabatt for virksomhetsmedlemmer
3 eller flere 20%

Rabatt for virksomhetsmedlemmer:
Deltar 3 eller flere fra samme virksomhet, gir vi 20 % rabatt av deltakeravgiften. Hver og en deltaker melder seg på individuelt. Endelig rabatt trekkes fra når konferansen faktureres og vi har oversikt over hvor mange som deltar fra din virksomhet.
Det gis ikke rabatt på allerede rabattert pris.

Er du ikke medlem? Les mer om alle medlemsfordelene her

Utstiller på kompetansetorget?
Ønsker du å være utstiller på kompetansetorget under konferansen, ta kontakt med Kjetil Hovda på tlf.: 91 59 56 30 eller e-post: kjetil.hovda@hrnorge.no

Konferanseavgift:
Konferanseavgiften inkluderer lunsj, kaffepauser og dokumentasjon.

Avbestillingsbetingelser:
Alle påmeldinger/bestillinger gjøres med utgangspunkt i våre ordinære kanselleringsbetingelser.
Frist for avmelding er 31. januar 2024. Påmeldte som melder avbud etter avbestillingsfristen mottar ingen refusjon. Derimot kan en kollega delta i stedet. Ved sykemelding fra lege refunderes konferanseavgiften i sin helhet.

Faktura:
Faktura vil bli sendt i etterkant av arrangementet.

Behov for overnatting?
HR Norge har hotellavtale med Thon Hotels, Scandic Hotels og Nordic Choice Hotels, som betyr at du får rabattert pris på overnatting.

Vi gjør oppmerksom på at eventuell overnatting må ordnes på egenhånd og at oppholdsutgifter ikke er inkludert i kursavgiften. Eventuell avbestilling og "no show" må selv håndteres / betales av den enkelte.

Spørsmål:
Alle henvendelser rettes til HR Norge på tlf. 22 11 11 22 eller e-post hrnorge@hrnorge.no

Les mer Pil