Tips til hvordan du bruker medlemskapet ditt i 2021

HR Norge er opptatt av å være relevante for deg som jobber i og med HR. Og i 2021 forsetter vi i den digitale verden. Alle arrangementer er digitale og tilgjengelig uansett hvor i landet du befinner deg. Det håper vi skal gi mer medlemsnytte for flere.

Digitale konferanser og kurs
Våre kommende konferanser vil fremdeles være digitale. Som før jobber vi hardt med å sette sammen gode og relevante programmer som vil hjelpe deg i arbeidshverdagen din. At konferansen er digital gjør det enkelt for deg å få tilgang til nytt faglig innhold, uansett hvor i landet du befinner deg. Konferansene arrangeres «live» på en bestemt dato. Og som deltaker får du tilgang til alt innholdet i to uker etter gjennomføringen. Passer ikke datoen, kan du kjøpe tilgang i etterkant.

Det samme gjelder våre digitale kurs. Noen kjøres «live» med begrenset antall plasser, andre er tilgjengelige uavhengig av antall, der du også kan kjøpe tilgang i etterkant om datoen ikke passer.
Se kommende digitale konferanser og kurs her.

Her finner du avholdte konferanser og kurs som du kan kjøpe tilgang til.

Webinarer og webcast
Våre medlemsmøter har også blitt digitale. Vi kommer ukentlig med ny tematikk som gjør det lett for deg som medlem å holde deg oppdatert innen tidsaktuelle temaer. Målet vårt er å hjelpe deg videre i jobben og med de utfordringene du står ovenfor. Som medlem deltar du gratis. Får du ikke deltatt dagen webinaret sendes, kan du få tilgang i etterkant. Se kommende webinarer her.

I videoarkivet finner du foredrag fra tidligere konferanser, webinarer, webcast og presentasjon av de siste rapportene – søk på tema som opptar deg her.

Rådgivning
Er virksomheten din medlem, har du mulighet til å benytte vår fagkompetanse og få gratis kortfattet rådgivning innen HR-relaterte områder. Det er mange virksomhetsmedlemmer som benytter seg av muligheten. Her kan du lese mer om hva vi kan hjelpe deg med.

Nettverk
Som deltaker i HR-nettverk får du en unik mulighet for kompetanseutvikling og problemløsning i den praktiske jobbhverdagen. Du møter andre medlemmer med samme faginteresse og får et fora der du kan ta opp det som er aktuelt for deg. Nettverkene fasiliteres av HR Norge.
Les mer om nettverkstilbudet her.

Medlemskap
Som virksomhetsmedlem kan alle dine kolleger benytte seg av medlemsfordelene som medlemskapet i HR Norge gir. ALLE kan få tilgang til alt innhold på hrnorge.no.
Les mer om medlemskap her
. Jobber du i en virksomhet som allerede er medlem, kan du enkelt få tilgang ved å registrere deg som tilleggskontakt her. Et tips kan være at du deler denne artikkelen med dine kolleger?

Tabell som viser medlemsfordeler
Trenger du hjelp til å komme i gang, ta kontakt med oss på hrnorge@hrnorge.no eller telefon 22 11 11 22.

Vi synes det er fantastisk å kunne utvikle HR sammen med våre medlemmer. Og er du fortsatt ikke medlem, kom inn i varmen til Norges største HR-nettverk og bli med å utvikle HR-faget sammen med oss du også!