HR Norge har tatt et stort steg ut i den digitale verden - som gir medlemsnytte for flere

Våre arrangementer er nå digitale og tilgjengelig uansett hvor i landet du befinner deg. I HR Norge er vi opptatt av å være relevant for deg som jobber i HR ved å sette aktuelle temaer på dagsorden. Her er noen tips til hvordan du kan utvikle din virksomhet ved å bruke medlemskapet ditt.

Digitale konferanser og kurs
Våre konferanser har nå blitt digitale. Det gjør det enkelt for deg å få tilgang til nytt faglig innhold, uansett hvor i landet du befinner deg. Konferansene arrangeres «live» på en bestemt dato. Passer ikke datoen, kan du kjøpe tilgang i etterkant. Det samme gjelder våre digitale kurs. Noen kjøres «live» med begrenset antall plasser, andre er tilgjengelige uavhengig av antall, der tilgang også kan kjøpes i etterkant. Se vårt kompetansetilbud. Og her finner du avholdte konferanser og kurs som du kan kjøpe tilgang til.

Webinarer og webcast
Våre medlemsmøter har også blitt digitale.
Annenhver uke kommer vi med ny tematikk som gjør det lett for deg som medlem å holde deg oppdatert innen tidsaktuelle temaer. Vi kan hjelpe deg videre i jobben og med de utfordringene du står ovenfor. Som medlem deltar du gratis. Får du ikke deltatt dagen de sendes får du tilgang i etterkant. Se kommende webinarer her.

Dette er de siste webinarene:

- Hjemmekontor og klok jus
- På vei tilbake til kontoret eller...?

- Hva er “Best Practice” i Performance Management?

I videoarkivet finner du foredrag fra tidligere konferanser, webinarer, webcast og presentasjon av de siste rapportene – søk på tema som opptar deg.

Nettverk
Som deltaker i HR-nettverk får du en unik mulighet for kompetanseutvikling og problemløsning i den praktiske jobbhverdagen. Du møter andre medlemmer med samme faginteresse og får et fora der du kan ta opp det som er aktuelt for deg. Nettverkene fasiliteres av HR Norge.
Les mer om nettverkstilbudet her.

Halv pris på medlemskap ut året
Som virksomhetsmedlem kan alle dine kolleger benytte seg av medlemsfordelene som medlemskapet gir. ALLE kan få tilgang til alt innhold på hrnorge.no.
Les mer om medlemskap her
. Er virksomheten din allerede medlem, kan du enkelt få tilgang ved å registrere deg som tilleggskontakt her.

Tabell som viser medlemsfordeler
Trenger du hjelp til å komme i gang, ta kontakt med oss på hrnorge@hrnorge.no eller telefon 22 11 11 22.

Vi synes det er fantastisk å kunne utvikle HR sammen med våre medlemmer. Kom inn i varmen til Norges største HR-nettverk og bli med å utvikle HR-faget sammen med oss du også!