Høydepunkter fra 2020

Før vi går inn i julehøytiden gir vi deg noen høydepunkter fra vårt innholdsrike arkiv. Vi kommer tilbake med mer nytt og nyttig fagstoff i 2021. I mellomtiden kan du utforske hrnorge.no og se hva vi allerede har av nyttig HR-relatert innhold.
Portrett Amy Edmonson

Psykologisk trygget - grunnmuren i godt teamarbeid

Amy Edmonson, professor i Leadership and Management ved Harvard Business School, forteller at hun på midten av 90-tallet snublet over en av grunnstenene for godt teamarbeid og god ledelse. Det var ikke det som var planen, men det var sånn det ble.

Forside HR undersøkelsen 2020

Lansering av rapporten «HR-undersøkelsen 2020»

I samarbeid med EY har vi gleden av å lansere «HR-undersøkelsen 2020». Rapporten er utarbeidet i samarbeid med EY i Norden og de nordiske HR-foreningene, og tar for seg hvilke grep virksomhetene gjør for å tilpasse seg raskere og smidigere.

Portrett Eli Åsheim

Slik håndterer du samarbeidsproblemer og konflikter på arbeidsplassen

De aller fleste arbeidsgivere opplever samarbeidsproblemer eller andre konflikter på arbeidsplassen. Det kan være alt fra misforståelser som er lette å rydde opp i, til alvorlige samarbeidsproblemer over lang tid.

Portrett Espen Rostrup Nakstad

Lederprisvinner Espen Rostrup Nakstad på HR Forum 2020

Espen Rostrup Nakstad ble tidligere i høst tildelt HR Norges Lederpris for 2020. Her kan du høre Nakstad sine tanker rundt lederskap i samtale med Even Bolstad.

Mann på gulvet med PC i fanget

HR Norge forsetter i den digitale verden - som gir medlemsnytte for flere

I HR Norge er vi opptatt av å være relevante for deg som jobber i HR. Våre arrangementer er digitale og tilgjengelig uansett hvor i landet du befinner deg. Her er noen tips til hvordan du kan utvikle din virksomhet i 2021 ved å bruke medlemskapet ditt.