Et år med mye uro i verden.

HR Norge inviterer til årsmøtet. Vi skal oppsummere året, hvor arbeidslivet har vært mer krevende i form av usikkerhet og omstilling enn norske arbeidstakere er vant til, men mest av alt skal vi se fremover.
Helle Øverbye

I løpet av 2023 har samfunnet stått overfor betydelige utfordringer, både på nasjonalt og internasjonalt nivå. Dyrtider har rammet oss hardt, og både enkeltpersoner og norske virksomheter har måttet føle konsekvensene. Vi har vært vitne til en rekke kriser, inkludert geopolitisk uro og global destabilisering, I tillegg har vi vært berørt av den stadig eskalerende klimakrisen. Men til tross for urolige tider rundt oss går det bra med HR Norge, og leveransene er solide, sier styreleder Helle Øverbye.

- 2023 har vært nok et bunnsolid år. Konferanser og medlemsaktivitet holder samme høye standard som vi er blitt vant til å forvente. I tillegg har HR Norge i 2023 forsterket sin posisjon som samfunnsaktør og i større grad deltatt i det offentlige ordskiftet om saker av betydning for norsk arbeidsliv. I kulissene, internt i HR Norge, jobbes det også utrettelig med å forbedre og forberede organisasjonen for fremtiden, både med teknologiske løft, gode rekrutteringer og jakt på nye moderne lokaler. Det er en glede å være både medlem og styreleder for HR Norge, sier Øverbye.

Se video med Even Bolstad her: