Student

Hva kan HR Norge gi deg som student? Som studentmedlemmer får du egen innlogging til Min side som gir deg tilgang til alt +innhold. Skal du bli kjent med HR-faget, skrive oppgaver eller finne praktiske vinklinger på problemstillinger, vil dette være stedet for deg.
Student 3 nyhetsbrev

Bli medlem i Norges viktigste HR-nettverk!

Studentmedlemskap i HR Norge koster 400.- i året.

Klikk her for å gå til innmeldingsskjema.

Verv en venn - delta gratis på en digital dagskonferanse

Verver du en medstudent til å bli studentmedlem i HR Norge, får både du og din venn delta gratis på en av våre digitale dagskonferanser. Verver du en venn, send e-post til hrnorge@hrnorge.no og skriv "Verv en venn" i emnefeltet.

Finn nyttig stoff om HR faget

I tillegg får du som studentmedlem tilgang til dette:

En karriere i HR - webinar for studenter

Hva kan du egentlig bruke en utdannelse innen HR til? Hvordan ser en klassisk arbeidsdag ut? Og hvordan kan du sette deg i en best mulig posisjon for å få relevant jobb og karriere etter studiene?

I webinaret møter vi Maria Sviggum som er Culture Manager i Cognite og snakker om hennes erfaringer som fersk arbeidstaker i HR. Du vil få høre hennes refleksjoner rundt egen utdanningsbakgrunn og hvordan hun får brukt kompetansen i et selskap som har vokst raskt de siste årene.

En karriere i HR - Webinar med Maria Sviggum

For å se denne videoen må du være et betalende medlem. Logg inn

Icon
Logg inn

Hvordan er det egentlig å jobbe i HR?

Jevnlig intervjuer vi en HR-profil for å gi deg innblikk i hvordan deres hverdag er. Klikk her for å lese intervjuene og få et bedre bilde av hva det vil si å jobbe innen ulike deler av HR.

Jobb i HR?

Se utlyste HR-stillinger her

Hjelp til søknad eller CV?

Portrett Sven Kinden Iversen

Sven har lang erfaring innen rekruttering og kan hjelpe deg ved å se gjennom søknad eller CV. Send han det du ønsker en tilbakemelding på (og evt. link til stillingsutlysningen).

Henvendelsen sendes til hrnorge@hrnorge.no og merkes Hjelp til søknad eller CV. Grunnet undervisning og gjennomføring av aktiviteter er forventet svartid inntil en uke.


Hold deg oppdatert på det siste innen HR

Meld deg på nyhetsbrevet i dag!

Bli medlem du også!

Som studentmedlem blir du en del av Norges største HR- og ledelsesfaglige nettverk.

User