Student

Hva kan HR Norge gi deg som student? Som studentmedlemmer får du egen innlogging til Min side som gir deg tilgang til alt +innhold. Skal du bli kjent med HR-faget, skrive oppgaver eller finne praktiske vinklinger på problemstillinger, vil dette være stedet for deg.

Verv en venn - delta gratis på en dagskonferanse

Verver du en medstudent til å bli studentmedlem i HR Norge, får både du og din venn delta gratis på en av våre digitale dagskonferanser.
Nå får du halv pris studentmedlemskap til bare 200,- ut året! Verver du en venn så send e-post til hrnorge@hrnorge.no og skriv "Verv en venn" i emnefeltet. Klikk på bildet under for å komme til innmeldingsskjema.

Bli medlem herEn karriere i HR - webinar for studenter

Hva kan man egentlig bruke en utdannelse innen HR til? Hvordan ser en klassisk arbeidsdag ut? Og hvordan kan man sette seg i en best mulig posisjon for å få relevant jobb og karriere etter studiene?

I webinaret møter vi Maria Sviggum som er Culture Manager i Cognite og snakker om hennes erfaringer som fersk arbeidstaker i HR. Du vil få høre hennes refleksjoner rundt egen utdanningsbakgrunn og hvordan hun får brukt kompetansen i et selskap som har vokst raskt de siste årene.

En karriere i HR - Webinar med Maria Sviggum

For å se denne videoen må du være et betalende medlem.

Finn nyttig stoff om HR faget og hva som er siste nytt via:

  • Rapporter, undersøkelser og verktøy
  • Temaark og sjekklister innen HR

I tillegg får du som studentmedlem tilgang til følgende:

  • Delta gratis på medlemsmøter
  • Medlemspris på utvalgte kurs og konferanser. Se alle kompetansetilbud her
  • Ukentlig nyhetsbrev +artikler og videoer
  • Hjelp til jobbsøknad og CV av vår rekrutteringsekspert
  • HR-faglig rådgivning til bachelor- og masteroppgave
  • Bladet «Personal og Ledelse» 8 ganger i året

Nyheter og tips til studenter

Skal du skrive bachelor- eller masteroppgave i år?

Portrett Henrik Øhrn

HR Norge kan hjelpe deg som student med å finne gode og relevante problemstillinger og tema!

Som medlem kan du få rådgivning slik at oppgaven din blir aktuell. HR Norge har lang erfaring med å finne aktuelle problemstillinger og kjenner godt til virksomhetenes behov.

Ønsker du innspill til bachelor- eller masteroppgaven? Ta kontakt med oss på hrnorge@hrnorge.no for rådgivning.

Hjelp til søknad eller CV?

Portrett Sven Kinden Iversen

Sven har lang erfaring innen rekruttering og kan hjelpe deg ved å se gjennom søknad eller CV. Send han det du ønsker en tilbakemelding på (og evt. link til stillingsutlysningen).

Henvendelsen sendes til hrnorge@hrnorge.no og merkes Hjelp til søknad eller CV. Grunnet undervisning og gjennomføring av aktiviteter er forventet svartid inntil en uke.


Hvordan er det egentlig å jobbe i HR?

Hver uke intervjuer vi en HR-profil for å gi deg innblikk i hvordan deres hverdag er.

Klikk her eller på bildet for å lese intervjuene og få et bedre bilde av hva det vil si å jobbe innen ulike deler av HR.

Se ledige HR- stillinger

Vil du snakke med oss?

Ta kontakt med en av våre studentkontakter!

Mina Soli

Jeg heter Mina Helene Soli og kan svare på spørsmål rundt våre studentaktiviteter eller andre ting du måtte lure på! Hvis du er usikker på hvem du skal ta kontakt med, kan jeg hjelpe deg til riktig person hos oss. Ta kontakt: mina.soli@hrnorge.no eller hrnorge@hrnorge.no

Henrik Øhrn

Jeg heter Henrik Øhrn og kan hjelpe deg med faglige spørsmål, enten det er snakk om oppgaveskriving, formulering av problemstilling eller metode. Jeg kan også hjelpe deg med å finne kilder innen temaet du skriver om. Ta kontakt: henrik.ohrn@hrnorge.no eller hrnorge@hrnorge.no

Hold deg oppdatert på det siste innen HR

Meld deg på nyhetsbrevet i dag!