Bærekraftig arbeidsliv

Bærekraft er ikke et nytt konsept, men vi ser et paradigmeskifte og en demografisk revolusjon. Vi snakker nå om bærekraftig konkurranseevne - skape og opprettholde velstand og et inkluderende arbeidsliv. Her får du det tyrkiske bidraget til International HR Day 2023 med Evrim Kuran som snakker om hvordan oppnå et bærekraftig arbeidsliv.

Evrim Kuran

Evrim Kuran, grunnlegger av eget rådgivningsselskap innen Employer branding og forfatter, snakker i dette foredraget om hvordan bærekraftig arbeidsliv henger sammen med innovasjon, det å skape arbeidsplasser og inntekter. Og at innovasjon er et resultat av utdanning.

Bærekraft er å maksimere fordelene vi skaper gjennom å sette oss mål som er målbare. Vi må være på vakt mot purpose-washing og green-washing og etterleve det vi står for, sier Evrim.

Det er en økende global mangel på talenter og pro...

Ønsker du å lese hele artikkelen må du være medlem i HR Norge

Virksomhetsmedlem?

Jobber du i en virksomhet som er virksomhetsmedlem i HR Norge får alle ansatte tilgang til +artikler og andre medlemsfordeler.

Er du ikke medlem?

Som medlem kan du lese hele artikkelen. I tillegg får du tilgang til en rekke andre medlemsfordeler som hjelper deg i jobbhverdagen.

Flere artikler

Riina Hellström
Ledelse
Hva kjennetegner agile virksomheter?
Hva kjennetegner agile virksomheter?
Harald Kjølner
Ledelse
Hvordan OKR kan hjelpe HR
Hvordan OKR kan hjelpe HR
Riina Hellström
Ledelse
Agile arbeidsformer møter kunstig intelligens
Agile arbeidsformer møter kunstig intelligens