Specsavers er Norges beste virksomhet på kompetanseutvikling!

Nysgjerrig på hvordan du kan gjennomføre karriere- og kompetanseutvikling hos dine ansatte? Vil du høre hvordan årets vinner av HR Norges Kompetansepris iverksatte nettopp dette? Da bør du melde deg på HR Norges nyttårs-webinar med Specsavers!

I over 30 år har HR Norge delt ut Kompetanseprisen til virksomheten eller organisasjonen som har oppnådd spesielt gode resultater innenfor området personal- og organisasjonsutvikling. Årets prisvinner, Specsavers, har imponert med sin systematiske tilnærming til intern karriereutvikling, og kommer til oss for å dele sine erfaringer med karriere- og kompetanseutvikling for sine ansatte.

  • En introduksjon til utfordringene som ledet til løsningene
  • Konkret løsning på problemstilling
  • Tips til hvordan dette kan brukes i egen virksomhet
Ingrida HolstIngrida Holst jobber som Head of HR hos Specsavers Norge. Hun har rundt 15 års erfaring innenfor HR-arbeidet og har tidligere vært HR-leder hos store kjeder som Clas Ohlson og Flügger farve.


Trine Johnsen


Trine Johnsen er leder for fagavdelingen i Specsavers Norge. I løpet av de 15 årene hun har jobbet i selskapet har Trine vært med på å bygge opp og lansere Specsavers akademiet både i Norge og i Nord-Europa. De siste årene har hun hatt ansvaret for fagstrategien i Norge og har jobbet med å etablere systemer for målbar, personlig kompetanseutvikling for optikere i selskapet.

Medlemsmøtet er gratis og åpent for medlemmer i HR Norge.

Siste frist for avmelding er 5. desember. Send avmelding til hrnorge@hrnorge.no

Alle henvendelser rettes til HR Norge på tlf. 22 11 11 22 eller e-post hrnorge@hrnorge.no