Rekrutteringsdagen 2023

Mads Nordmo Arnestad
Jyoti Sohal-David
Lasse Hønsen
Mia Amlie
Henning Heitmann
+7
Se alle foredragsholdere
Rekrutteringsmarkedet 2023 vil for mange være preget av økonomiske innstramminger, ytterligere utfordringer med å få tak i de beste hodene og økt fokus på bedrifters verdier og kultur. Så hvordan forbereder du deg på andre tider?

Stadig endringer i samfunnet krever at organisasjoner evner å agere raskt og tilpasse seg markedet. Mange bedrifter gjør smart i å sette søkelyset på fleksibilitet og mobilitet, og ruste seg for ulike scenarier. På Rekrutteringsdagen vil vi ta en fot i bakken på rekrutteringsmarkedet nå, opplyse om hvilke trender vi ser og sette oss inn i hvilke strategier som vil bli sentrale i tiden som kommer.

Du får mer av dette:
• Hvordan jobber små og store bedrifter med Employer Branding og Employer Value Proposition, og hvorfor bør alle ha et bevisst forhold til det?
• Talenter vil alltid være ettertraktet, så hvordan tiltrekke seg talenter der det er stor etterspørsel?
• Ekskluderer komfortsonen din gode kandidater? Hvordan rekrutterer vi bredere?
• Hvordan sikrer vi riktig kandidat og hvilken seleksjonsmetodikk bør tas i bruk?
• Vi avslører rekrutteringsmytene som vil overraske deg!

Bruk dagene til å få faglig påfyll, dele erfaring og bygge nettverk.

Priser
Pris Medlemmer Ikke medlemmer
Ordinær pris 5100 8800
Grupperabatt
Antall deltakere Rabatt for virksomhetsmedlemmer
3 eller flere 20%

Rabatt for virksomhetsmedlemmer:
Deltar 3 eller flere fra samme virksomhet, gir vi 20% rabatt av deltakeravgiften. Hver og en ansatt melder seg på individuelt.
Endelig rabatt trekkes fra når konferansen faktureres og vi har oversikt over hvor mange som deltar fra din virksomhet.

Delta via live stream?

Har du ikke mulighet til å delta på den fysiske konferanse på Thon Hotel Storo, kan du delta via live stream. På den måten får du likevel med deg hele programmet. Du kan lese mer om Rekrutteringsdagen 2023 Live stream her

Utstiller på kompetansetorget?

Ønsker du å være utstiller på kompetansetorget under konferansen, ta kontakt med Kjetil Hovda på tlf.: 91 59 56 30 eller e-post: kjetil.hovda@hrnorge.no

Konferanseavgift:
Konferanseavgiften inkluderer lunsj, kaffepauser og dokumentasjon.

Avbestillingsbetingelser:
Alle påmeldinger/bestillinger gjøres med utgangspunkt i våre ordinære kanselleringsbetingelser.
Frist for avmelding er 31. januar 2023. Påmeldte som melder avbud etter avbestillingsfristen mottar ingen refusjon. Derimot kan en kollega delta i stedet. Ved sykemelding fra lege refunderes konferanseavgiften i sin helhet.

Faktura:
Faktura vil bli sendt i etterkant av arrangementet. En eventuell grupperabatt for virksomhetsmedlemmer blir trukket fra ved fakturering.

Behov for overnatting?
HR Norge har hotellavtale med Thon Hotels, Scandic Hotels og Nordic Choice Hotels, som betyr at du får rabattert pris på overnatting.

Vi gjør oppmerksom på at eventuell overnatting må ordnes på egenhånd og at oppholdsutgifter ikke er inkludert i kursavgiften. Eventuell avbestilling og "no show" må selv håndteres / betales av den enkelte.

Gjennomføring:
For oss i HR Norge er sikkerheten og helsen av høyeste prioritet. Vi vil til enhver tid innrette alle smittevernstiltak etter helsemyndighetenes retningslinjer og anbefalinger.

Spørsmål:
Alle henvendelser rettes til HR Norge på tlf. 22 11 11 22 eller e-post hrnorge@hrnorge.no

Les mer Pil