Mer krevende for ledere og mer krevende for medarbeidere

Utfordringer, krav og forventninger til HR og ledere har vært helt uten sidestykke i historien under pandemien. Mange har opplevd slitasje og innovasjon parallelt i et forrykende tempo. Det tar på i lengden.

HR Forum 2021 arrangeres 10. - 11. november på Scandic Fornebu. Ett av temaene for konferansen er hvordan vi rigger oss for hybridkontor.

Ferske tall fra Arbeideslivsindeks som HR Norge og Kantar samarbeider om viser nå før sommeren at de interne nettverkene har krympet.

  • Medarbeidernes engasjement, gjennomføringsevne, endringsvilje og ledelse har sunket.
  • Limet i organisasjoner – arbeidsmiljøet og den sosiale praten er redusert og andelen medarbeidere som trives i nåværende jobb går ned.
  • Mye tyder på at slitasjen begynner å vise seg og virksomhetene bør ha dette i bakhodet når de forbereder seg på høsten og den neste fasen vi går inn i.
Nicolay Tangen portrett
Nicolay Tangen

Nå når samfunnet gradvis åpner opp igjen er det nye utfordringer og forventninger som står for tur. Hvordan skal den nye arbeidshverdagen organiseres? Hvordan går vi videre når vi ønsker å ta med oss det beste fra det som var før og det vi har lært under pandemien? Og samtidig skal vi videre fremover. Vi tror at de hybride arbeidsformene må kontinuerlig utforskes og videreutvikles fremover. Samtidig må virksomheter gjenfinne – og kanskje gjenoppfinne - sin kultur og styrke tilhørighet. Mange spår en ketsjup-effekt; sitter din beste og mest virksomhetskritiske kompetanse løst i organisasjonen?

Det er mange veldig aktuelle og spennende temaer å ta tak i for tiden som kommer. Det i kombinasjon med at vi alle har stått i mye det siste året – skal høstens HR Forum både i tema og format gi en vitamininnsprøytning for alle som jobber med mennesker og organisasjon!

Nils Brede Moe portrett
Nils Brede Moe

Vi gleder oss til å gjennomføre et fysisk arrangement igjen!

Det blir innlegg med spennende foredragsholdere som Nicolai Tangen som snakker om kompetansemangfold, sjefsforsker Nils Brede Moe tar opp de nyeste forskningsfunnene om hybrid arbeidshverdag,

Gunnhild Løkkevol portrett
Gunnhild Løkkevol

HR-direktør Gunhild Løkkevol har fokus på kultur for kompetansedreining og professor Ingvard Wilhelmsen deler erfaringer om hvordan vi forholder mest produktivt oss til usikkerhet og endringer. Og det kommer mer. I slutten av august planlegger vi å lansere fullt program.

I tillegg til et godt faglig program, blir det festmiddag og gode pauser underveis i programmet som gir deg tid til å catche opp med tidligere kjente (som du sikkert ikke har sett på over et år!) og knytte nye kontakter. Det blir utstillertorg der du kan oppdatere deg om siste nytt fra ulike leverandører.

Ingvard Wilhelmsen portrett
Ingvard Wilhelmsen

Tidligrabatt

Melder du deg på nå, får du 3000,- i rabatt – og du sikrer deg plass på konferansen.

Vi gleder oss stort til å se dere alle sammen!

Se foreløpig program og påmelding her.

Forside HR Forum