Juletreffet – en stemningsfull verdikonferanse

I hjertet av Kulturkirken Jakob inviterer HR Norge våre engasjerte medlemmer og HR-profesjonelle for å feire høytiden, og dele felles verdier og erfaringer. Her blir det både inspirerende foredrag og vakker julestemning med en solistgruppe fra Sølvguttene. 

HR Norges juletreff arrangeres onsdag 13. desember, og er en flott mulighet for å samle faget til en avrunding av året, og skape rom for refleksjon og verdifull deling. For tredje gang arrangerer HR Norge juletreff for sine medlemmer.

- Dette er en fin måte for oss å vise takknemlighet og gjøre noe litt ekstra for medlemmene våre, i tillegg til å gi muligheten til å komme sammen og senke skuldrene litt etter en hektisk høst for mange, sier Helena Kolberg, fagansvarlig produktutvikling i HR Norge.

En scene for inspirasjon

Juletreffet fungerer som en fin landing etter intensiv jobbing inn mot ferien, der pulsen synker, og en følelse av ro forhåpentlig brer seg blant forsamlingen.

- Her ønsker vi å kombinere faglig dybde med inspirasjon og utforske temaer som både holder seg innenfor og går utover den tradisjonelle HR-sfæren. Årets program inkluderer spennende foredrag fra psykolog Jan-Ole Hesselberg om samarbeid, fellene vi kan gå i når vi skal gjøre det og hvordan vi kan unngå dem. Sumeet Singh Patpatia, Global Head of Diversity, Belonging and Inclusion i Schibsted, vil dele om hvordan han har dyrket annerledesheten personlig, i karrieren, i samfunnet og på arbeidsplassen. Prest og forfatter Sunniva Gylver vil avslutningsvis dele personlige tanker og erfaringer knyttet til julens fortelling om erfart sårbarhet og bærekraftig håp, forteller Kolberg

Rammene i Kulturkirken Jakob

Valget av Kulturkirken Jakob som arena for dette arrangementet er heller ikke tilfeldig. Kirkerommet, som også har tjent som arena i 2019 og 2022, skaper en unik atmosfære og rammeverk. Even Bolstad, daglig leder i HR Norge, understreker betydningen av dette valget som en tydelig markering av verdier.

Dette er en verdimarkering. Jeg tror at til og med de som anser seg som ateister vil sette pris på dette, sier han.,

HR Norge ønsker å legge til rette for dette slik at HR-profesjonelle og medlemmer kan ta med seg felles verdier og erfaringene tilbake til sine organisasjoner og se ting i et bredere perspektiv både på et personlig og profesjonelt plan.

Med en kombinasjon av musikalske gleder, inspirerende foredrag og et meningsfullt fellesskap, er HR Norges juletreff mer enn bare et medlemsarrangement - det er et uttrykk for samhold, refleksjon og deling av verdier som gir en ekstra dimensjon til denne høytiden. Håper vi sees på juletreffet.

Les mer om HR Norges Juletreff 2023 og se program og påmelding her.

Forside program HR Norges Juletreff 2023