HR Norges Juletreff 2023

Velkommen til HR Norges Juletreff – et stemningsfullt førjulstreff med inspirerende foredragsholdere, nettverksbygging og julehygge på selveste Luciadagen!
Kulturkirken Jakob

Vi er glade for å kunne invitere medlemmer i HR Norge til førjulshygge med inspirasjon og mulighet til å reflektere over tiden vi nå er i. Rammene i Kulturkirken Jakob vil sette oss i julestemning mens vi hører fra noen få utvalgte foredragsholdere med engasjement og innlevelse. Under ser du programmet.

Solistgruppe i Sølvguttene

En solistgruppe fra Sølvguttene vil sørge for ekstra julestemning og synger julen inn for oss. Ta med deg kollegene dine og sikre dere en plass på årets juletreff!

Det vil være enkel bevertning, ikke lunsjservering.

Program:
12:30 Registrering og mingling
13:00 Velkommen ved Even Bolstad
13:15 Mennesket og gruppen: Om fellene vi går i når vi skal samarbeide og hvordan vi kan unngå dem
13:50 Kraften i annerledeshet
14:25 Pause
14:45: Julegleden og julesorgen – midt i alt som er
15:20 Solistgruppe fra Sølvguttene synger julen inn
15:35 Takk for i dag

FOREDRAGSHOLDERE:

Mennesket og gruppen: Om fellene vi går i når vi skal samarbeide og hvordan vi kan unngå dem

Jan Ole Hesselberg

Mennesket er klodens mest sosiale dyr. Vi samarbeider på et nivå som ingen andre arter kan, og det har bidratt til at vi har tatt over planeten vår. Selv om samarbeid og møter kan være kraftfulle verktøy, viser forskningen at de også leder oss inn i feller.

Menneskers ønske om å passe inn, autoritære ledere, unnasluntring og andre uheldige gruppeprosesser bidrar til at beslutningene faktisk kan bli dårligere. Heldigvis er det grep man kan ta for å forebygge gruppefellene.

Jan-Ole Hesselberg, Psykologspesialist og stipendiat


Kraften i annerledeshet

Sumeet Singh Patpaia

Hva vil kraften i annerledeshet si, og hvordan kan vi bruke det til å skape en mer mangfoldig og inkluderende arbeidsplass?
Du får høre om hvordan Sumeet har dyrket annerledesheten personlig, i karrieren, i samfunnet og på arbeidsplassen. Han vil også dele hvorfor og hvordan et av Norges største konsern jobber med mangfold, inkludering og tilhørighet.

Før Sumeet Singh Patpatia ble leder for mangfold, inkludering og tilhørighet i Schibsted i 2021, hadde han en lang fartstid i store selskaper som Ramboll Group og Telenor Group. Han har også vært en av grunnleggerne bak det kjente arrangementet «Turbandagen», som har som visjon å gjøre Norge til verdens beste land å være annerledes i.

Sumeet Singh Patpatia, Global Head of Diversity, Inclusion and Belonging i Schibsted


Julegleden og julesorgen - midt i alt som er

Sunniva Gylver

Sunniva Gylver er prest, forfatter, treningsinstruktør og en profilert og engasjert stemme i samfunnsdebatten. For to år siden ble hun enke og ga ut boka «Midt i alt som er - en fortelling om kjærlighet, sorg og eksistensiell beredskap.»

Sunniva Gylver er en dyktig foredragsholder og formidler, og på årets juletreff vil hun dele personlige tanker og erfaringer knyttet til julens fortelling om erfart sårbarhet og bærekraftig håp.

Sunniva Gylver, Prest


Velkommen til en stemningsfull ettermiddag!

Medlemsmøtet er forbeholdt medlemmer i HR Norge og gjennomføres i Kulturkirken Jakob i Oslo, den 13. desember kl. 13:00 – 15:35.
Oppmøte og registrering fra kl. 12:30.

Det er et begrenset antall plasser – vi anbefaler snarlig påmelding!
Påmelding gjøres av hver enkelt deltaker.

Enkel bevertning, ikke lunsjservering.


Medlemsmøteavgift

Kr 700,- per person. For medlemmer av HR Norge.

Påmeldte som ikke melder avbud eller som uteblir, mottar ingen refusjon. Derimot kan en kollega møte i stedet. Ved sykemelding fra lege, refunderes medlemsmøteavgiften i sin helhet.

Les mer Pil