Dette får du på HR Forum 2022

Nå nærmer HR Forum 2022 seg med stormskritt og du lurer kanskje på hvorfor du skal melde deg på? Vi vet hva som er viktig for HR å sette søkelys på akkurat nå og her får du oversikt over de viktigste grunnene.

Opplev en internasjonal kjendis som du ikke har møtt maken til! For første gang i Norge – roboten Sophia kommer til HR Forum sammen med selveste David Hanson Ph.D. fra Hanson Robotics. Sophia gleder seg veldig til å møte deg på HR Forum 2022.
Les mer om roboten Sophia her.

Usikkerhet og kriser på mange plan avløser hverandre i verdensøkonomien, som i økende grad får effekt på hele næringslivet også i Norge. Data viser at temaer som sirkulær økonomi, mangfold og bærekraft, nye arbeidsformer, karriereløp og hvordan beholde talenter er på topp på CEO sin agenda. På HR Forum får du inspirasjon, ny kunnskap og konkrete eksempler for å kunne utfordre, takle og løse det som kommer på best mulig måte.

Se presentasjon av programmet her:

På konferansen kan du blant annet høre:

HR og ledere – nå er det tid for ny innsikt og nye grep!
Vi ser veldig frem til å treffe deg på HR Forum 9. og 10. november.
Vi jobber kontinuerlig med å levere den beste og mest aktuelle agendaen for alle som jobber med HR og ledelse, trykk på bildet og se årets program.

Forside program HR Forum 2022

Les mer Pil