Onboardingrapporten 2022 er nå lansert

Rekordmange utlyste stillinger i kombinasjon med at det ikke oppleves særlig problematisk å bytte jobb har ført til uvanlig høy turnover. Å beholde nyansatte har blitt mer kritisk for virksomhetene. Her må det gjøres en innsats da det er grunnleggende og enkle ting som gjør at de slutter. I denne artikkelen får du omtale av funn fra den fersk undersøkelsen og konkrete tips til tiltak. Du kan også se video som presenterer resultatene og mulighet til å laste ned hele rapporten.

Onboarding2022 artikkel format

Selv om begrensningene i arbeidslivet i 2021 er færre enn i 2020, har mange virksomheter også i år måttet gjennomføre onboarding av nye medarbeidere digitalt.

Arbeidsmarkedet i 2021 har endret seg. Vi opplever nå en situasjon med uvanlig høy turnoverintensjon i kombinasjon med et rekordhøyt antall utlyste stillinger. I slike perioder er jobbsøkere mer selektive, arbeidsgivere må gjøre mer for å tiltrekke seg de riktige kandidatene, og det oppleves som et mindre problem å bytte jobb om forventnin...

Ønsker du å lese hele artikkelen må du være medlem i HR Norge

Virksomhetsmedlem?

Jobber du i en virksomhet som er virksomhetsmedlem i HR Norge får alle ansatte tilgang til +artikler og andre medlemsfordeler.

Er du ikke medlem?

Som medlem kan du lese hele artikkelen. I tillegg får du tilgang til en rekke andre medlemsfordeler som hjelper deg i jobbhverdagen.

Flere artikler

Onboarding Rapport 2024 artikkel format
Onboarding
Resultatene fra onboardingundersøkelsen 2024
Resultatene fra onboardingundersøkelsen 2024
Onboarding 2024
Onboarding
Onboarding: Nytt år og nye muligheter
Onboarding: Nytt år og nye muligheter
Onboarding 2023
Onboarding
Et tilbakeblikk på Onboardingkonferansen 2023
Et tilbakeblikk på Onboardingkonferansen 2023