Clubhouse er brennhett – pass på så du ikke brenner deg!

I 2020 var tilsynelatende personvern fremst i pannen for mange da det var spørsmål rundt første versjon av smittestopp-appen. I 2021 kan det virke som hypen rundt Clubhouse gjør at personvern har blitt litt glemt. For har du fulgt med i nyhetsbildet i det siste, eller lest gjennom LinkedIn-feeden din, er det nesten garantert at du har kommet over Clubhouse, det nye sosiale mediet som «alle» vil være en del av.

Clubhouse

Vi har tatt en prat med både arbeidsrettsadvokat Helene Brustad og forbrukerteknolog i DNB, Yngvar Ugland, for å få noen råd og vink på veien.

HR, personvern og GDPR

Så hvorfor akkurat Clubhouse? Jo – det kan være en arena der privatlivet møter arbeidslivet, og derfor er det viktig at HR er godt oppdaterte. Vi vet også at mange av HR Norges medlemmer allerede er entusiastiske brukere, og setter stor pris på de mulighetene appen gir. Kanskje spesielt i en tid hvor mange av oss sitter litt isoler...

Yngvar Ugland på MC
Helene Larsen Brustad portrett

Ønsker du å lese hele artikkelen må du være medlem i HR Norge

Virksomhetsmedlem?

Jobber du i en virksomhet som er virksomhetsmedlem i HR Norge får alle ansatte tilgang til +artikler og andre medlemsfordeler.

Er du ikke medlem?

Som medlem kan du lese hele artikkelen. I tillegg får du tilgang til en rekke andre medlemsfordeler som hjelper deg i jobbhverdagen.

Flere artikler

Fire dagers uke
Personalpolitikk
Fire argumenter mot firedagersuke
Fire argumenter mot firedagersuke
Tove Midtsundstad
Personalpolitikk
Seniorene – morgendagens arbeidskraftsressurs
Seniorene – morgendagens arbeidskraftsressurs
Fleksibilitet
Personalpolitikk
Seks tips til fleksibilitet i arbeidslivet
Seks tips til fleksibilitet i arbeidslivet