Onboardingkonferansen 2020 - Digitalt

Registrer deg, og du kjøper tilgang til alle foredragene fra Onboardingkonferansen 2020! Se foredragene hvor og når du måtte ønske.
Onboardingkonferansen 2020 Landingssiden 1610 format

Digital onboarding er høyaktuelt! Virksomheter må finne ut av hvordan de best mulig kan onboarde nye medarbeidere helt eller delvis uten det vanlige samspillet man gjerne har med nye kollegaer og sin leder på kontoret. Hva betyr det virtuelle for å raskt skape produktivitet, læring og en følelse av tilhørighet?

Vi er stolte av å igjen kunne presentere den verdenskjente onboardingguruen Talya Bauer som i år vil snakke om onboarding under Covid-19 fra et forskningsperspektiv. Vi byr også på Michael Watkins som gjennomgår lederonboarding. I tillegg får du flere eksempler fra virksomheter som inspirerer og gir konkrete eksempler. Som deltaker får du verktøyene som skal til for å kunne designe et onboardingprogram som passer din virksomhet best mulig.

Konferansen ble gjennomført digital 10.desember 2020

Pris:

  • For medlemmer: kr. 3500,-
  • For ikke-medlemmer: kr. 7000,-

Er du ikke medlem? Les mer om alle medlemsfordelene her

Personlig tilgang:

Når du sender oss din påmelding får du tilgang til konferansen med alle foredragene. Du vil ha denne tilgangen i to uker fra den dagen du får tilgang. Dokumentasjon fra det enkelte foredrag blir også tilgjengelig.

Informasjon om hvordan du logger deg på vil du få tilsendt på e-post sammen med bekreftelsen.

Vi ønsker deg velkommen som deltaker til Onboardingkonferansen 2020 - Digitalt!

Påmelding digitale arrangementer