Kompetansedagen 2020 - Digitalt

Registrer deg, og du kjøper tilgang til alle foredragene fra årets Kompetansedag 2020! Se foredragene hvor og når du måtte ønske.
Kompetansedagen 2020 Landingssiden 1610 format

Kompetansedagen er konferansen for deg som har læring og kompetanseutvikling som din hovedfunksjon, og som ønsker å være oppdatert på det siste innen fagfeltet. Sett av tiden til en av landets beste arenaer for læring og utvikling.

På årets konferanse vil vi blant annet gå inn på hva HR kan gjøre for å legge til rette for samarbeid i egen virksomhet. Vi har invitert eksperter, bedrifter og forskere fra både inn- og utland til å dele av sin kunnskap og erfaringer. Du vil også få høre omå bygge en organisasjonskultur preget av kunnskapsdeling og psykologisk trygghet samt hvordan man kan benytte kunnskap om hjernen til å skape god læring.

Mange virksomheter eksperimenterer stadig med mer smidige måter å organisere seg på, noe som om mulig har blitt enda mer aktualisert under Korona-krisen. Tammy Erickson vil dele sin ekspertise innen samarbeid, og dele hvordan du kan bygge «samarbeidskapasitet» i egen virksomhet.

Du vil få mer av dette:

  • Hjernevennlig læring
  • Flyt mellom klasserom og digitale flater
  • Hvordan få til kompetansedeling med begrensede ressurser

Program:

Konferansen ble gjennomført digitalt 17.september 2020.

Pris:

  • For medlemmer: kr. 3500,-
  • For ikke-medlemmer: kr. 7000,-

Er du ikke medlem? Les mer om alle medlemsfordelene her

Personlig tilgang:

Når du sender oss din påmelding får du tilgang til konferansen med alle foredragene. Du vil ha denne tilgangen i to uker fra den dagen du får tilgang. Dokumentasjon fra det enkelte foredrag blir også tilgjengelig.

Informasjon om hvordan du logger deg på vil du få tilsendt på e-post sammen med bekreftelsen.

Vi ønsker deg velkommen som deltaker til Kompetansedagen 2020 - Digitalt!

Påmelding digitale arrangementer