Når du rekrutterer, er det avgjørende å nå ut til de riktige kandidatene. Stillingsannonsen er derfor sentral. Dette kurset gir deg det teoretiske grunnlaget for å skrive bedre stillingsannonser, pluss praktisk øving for å komme i gang.

Etter endt kurs skal deltagerne sitte igjen med en klar opplevelse av:

  • Hva som skiller gode fra mindre gode stillingsannonser
  • Teoretisk grunnlag for å forstå og argumentere for hva som er en god stillingsannonse
  • Verktøy for å komme i gang

Kurset dekker blant annet:

  • Balansen mellom virksomhetens og kandidatens behov
  • Hva som kjennetegner en god overskrift
  • Hvordan man skriver en god innledning
  • Hva du bør gjøre med kravene du stiller
  • Hvilke kanaler er best egnet for å annonsere ledige stillinger?

Kurset er ideelt for deg som jobber i HR eller er involvert i rekruttering på en annen måte. Du vil både kunne skrive bedre stillingsannonser og ha et godt grunnlag for å diskutere forslag med rekrutterende leder.

Kursholder Hans Petter Stub har jobbet med kommunikasjon og reklame hele sin yrkeskarriere og viet de 11 siste årene til employer branding og stillingsannonsering. Han har holdt kurs i å skrive bedre stillingsannonser i en årrekke og bistår noen av Norges mest attraktive arbeidsgivere. Til daglig er han partner i Whydentify, et reklame- og mediebyrå spesialisert innen talent acquisition og employer branding.


NB! Avbestillingsbetingelser:
Ved avmelding senere enn 2 uker før kurset starter blir deltakerne belastet med 50% av kursavgiften. Avmelding senere enn 3 dager før kursstart og påmeldte som ikke møter opp, må betale full pris. Avmeldingen må være skriftlig. Ved sykemelding fra lege refunderes kursavgiften i sin helhet.

Betaling/faktura:
Faktura vil bli sendt i forkant av arrangementet.

Behov for overnatting?
HR Norge har hotellavtale med Thon Hotels og Scandic Hotels, som betyr at du får rabattert pris på overnatting.

Vi gjør oppmerksom på at eventuell overnatting må ordnes på egenhånd og at oppholdsutgifter ikke er inkludert i kursavgiften. Eventuell avbestilling og "no show" må selv håndteres / betales av den enkelte.

Spørsmål
Alle henvendelser rettes til HR Norge på tlf. 22 11 11 22 eller e-post hrnorge@hrnorge.no