På dette kurset vil du få økt kompetanse på selvledelse og konkrete verktøy og teknikker du kan benytte i din jobbhverdag.

God selvledelse er avgjørende for å jobbe optimalt, ha det bra og sikre et bærekraftig arbeidsliv. Dette kurset hjelper deg som jobber med HR til å bli en bedre leder av deg selv. Gjennom konkrete eksempler og oppgaver vil du også lære om hvordan du kan øke kompetansen på selvledelse i egen organisasjon.

Kurset dekker blant annet:

  • Hvorfor økt behov for bevisst ledelse av seg selv
  • Hva er selvledelse?
  • Å bygge gode vaner og stoppe uvaner
  • Fra autopilot til tilstedeværelse
  • Hvordan sikre at vi er på vårt beste
  • Bevisst brukt av tid
  • Eksempler på hva forskjellige organisasjoner gjør
  • Hvordan ta dette videre i egen organisasjon

Kurset passer for alle som jobber innenfor HR og som ønsker økt kompetanse, verktøy og teknikker på selvledelse.

Kursholder


Kristine Blixrud har mange års erfaring med organisasjon- og lederutvikling fra næringslivet, primært som konsulent hos Accenture og som leder for Human Resources i IT-bransjen. Hun driver i dag selskapet Bell Organizaton & Leadership AS. Blixrud er utdannet siviløkonom med videreutdannelse innenfor psykologi og ledelse. Hun er også Instruktør i oppmerksomhetstrening, utdannet fra Scandinavian Centre for Awareness Training. Blixrud har et glødende engasjement for å skape organisasjonskulturer der prestasjonsfokus og medmenneskelighet går hånd i hånd.

Avbestillingsbetingelser:
Ved avmelding senere enn 2 uker før kurset starter blir deltakerne belastet med 50% av kursavgiften. Avmelding senere enn 3 dager før kursstart og påmeldte som ikke møter opp, må betale full pris. Avmeldingen må være skriftlig. Ved sykemelding fra lege refunderes kursavgiften i sin helhet.

Betaling/faktura:
Faktura vil bli sendt i forkant av arrangementet.

Behov for overnatting?
HR Norge har hotellavtale med Thon Hotels, Scandic Hotels og Nordic Choice Hotels, som betyr at du får rabattert pris på overnatting.

Vi gjør oppmerksom på at eventuell overnatting må ordnes på egenhånd og at oppholdsutgifter ikke er inkludert i kursavgiften. Eventuell avbestilling og "no show" må selv håndteres / betales av den enkelte.

Spørsmål
Alle henvendelser rettes til HR Norge på tlf. 22 11 11 22 eller e-post hrnorge@hrnorge.no