Onboardingkonferansen 2023

Tone Danielsen
Marita Nesvik
Kate Aunaas Ingram
Christian Harpelund
Ole Fredrik Norbye
+4
Se alle foredragsholdere
I HR Norges ferske rapport «Hva holder direktørene våkne om natten» troner kompetanse høyest på listen av bekymringer. Rekordmange bedrifter har utfordringer med å dekke sine kompetansebehov, og mange satser sterkt på å tiltrekke seg de riktige folkene. Men hvor godt tar vi i mot de nye når de kommer? Spiller vi de gode? Og får de lyst til å bli?

Endelig kan vi ønske velkommen til Onboardingkonferansen 2023! Dette er årets viktigste arena for deg som har ansvar for å ta imot nye ansatte og ledere, og ikke minst sørge for at folkene i organisasjonen har det som skal til for å skape verdi i nye roller.

Hva som vil være en vellykket onboardingprosess avhenger av organisasjonens behov og kultur. Det er viktig å tilpasse onboardingprogrammet for å sikre at det passer til de spesifikke utfordringene og målene organisasjonen har.

På HR Norges Onboardingkonferanse 2023 den 29. november på Meet Ullevaal, får du inspirasjon og konkrete tips fra eksperter og praktikere fra svært ulike organisasjoner som har gjort effektfulle grep for at nyansatte skal trives og raskt kunne bidra i sine roller.

Her er noe av det du får høre om:

  • Hvordan post 7 på Louisenberg Diakonale Sykehus på et år gikk fra å mangle 13 stillinger, til å ha en stabil og fornøyd stab med naturlig turnover
  • En leders perspektiv for hva som skal til for at onboarding fungerer i en hektisk driftshverdag.
  • Nye perspektiver på lederonboarding
  • Hvordan måler vi effekt og verdi av onboarding?
  • Få det beste ut av talentene. Styrkebasert onboarding
Priser
Kategori Medlem Ikke medlem
Ordinær pris 5100 8800
Antall deltakere Rabatt for virksomhetsmedlemmer
3 eller flere 20%

Rabatt for virksomhetsmedlemmer:
Deltar 3 eller flere fra samme virksomhet, gir vi 20 % rabatt av deltakeravgiften. Hver og en deltaker melder seg på individuelt. Endelig rabatt trekkes fra når konferansen faktureres og vi har oversikt over hvor mange som deltar fra din virksomhet.
Det gis ikke rabatt på allerede rabattert pris.

Er du ikke medlem? Les mer om alle medlemsfordelene her

Utstiller på kompetansetorget?
Ønsker du å være utstiller på kompetansetorget under konferansen, ta kontakt med Kjetil Hovda på tlf.: 91 59 56 30 eller e-post: kjetil.hovda@hrnorge.no

Konferanseavgift:
Konferanseavgiften inkluderer lunsj, kaffepauser og dokumentasjon.

Avbestillingsbetingelser:
Alle påmeldinger/bestillinger gjøres med utgangspunkt i våre ordinære kanselleringsbetingelser.
Frist for avmelding er 15. november 2023. Påmeldte som melder avbud etter avbestillingsfristen mottar ingen refusjon. Derimot kan en kollega delta i stedet. Ved sykemelding fra lege refunderes konferanseavgiften i sin helhet.

Fysisk deltakelse på Meet Ullevaal:
Ved å delta fysisk på Meet Ullevaal, kan du velge å delta på workshops. Det er ikke mulig å delta på workshops via live stream.

Faktura:
Faktura vil bli sendt i etterkant av arrangementet.

Behov for overnatting?
HR Norge har hotellavtale med Thon Hotels, Scandic Hotels og Nordic Choice Hotels, som betyr at du får rabattert pris på overnatting.

Vi gjør oppmerksom på at eventuell overnatting må ordnes på egenhånd og at oppholdsutgifter ikke er inkludert i kursavgiften. Eventuell avbestilling og "no show" må selv håndteres / betales av den enkelte.

Spørsmål:
Alle henvendelser rettes til HR Norge på tlf. 22 11 11 22 eller e-post hrnorge@hrnorge.no

Les mer Pil