Onboardingkonferansen 2020 - Digitalt

Talya N. Bauer
Michael Watkins
Lisa Vivoll Straume
Leif Jensen Fløysvik
Silje Myrseth
+1
Se alle foredragsholdere
Digital onboarding er høyaktuelt. Virksomheter må finne ut av hvordan de best mulig kan onboarde nye medarbeidere. Dette helt eller delvis uten det vanlige samspillet man gjerne har med nye kollegaer og sin leder på kontoret. Hva betyr det virtuelle for å raskt skape produktivitet, læring og en følelse av tilhørighet?

Vi er stolte av å igjen kunne presentere den verdenskjente onboardingguruen Talya Bauer som i år vil snakke om onboarding under Covid-19 fra et forskningsperspektiv. Vi byr også på Michael Watkins som gjennomgår lederonboarding. I tillegg får du flere eksempler fra virksomheter som inspirerer og gir konkrete eksempler. Som deltaker får du verktøyene som skal til for å kunne designe et onboardingprogram som passer din virksomhet best mulig.

Digitalt:
I år blir Onboardingkonferansen arrangert som en digital konferanse. Uansett hvor du befinner deg vil du få tilgang til de mest spennende foredragsholderne.

Live spørsmål og svar:
På konferansedagen har vi forhåndsinnspilt en dialog med Talya Bauer og Michael Watkins .

Som deltaker kan du også stille spørsmål og få svar live knyttet til utvalgt tematikk to ganger i løpet av konferansedagen, kl 13:00 (20 min) og kl 14:25 (20 min).

Pris Medlem Ikke medlem
Ordinær pris 3500 7000
Antall deltakere Rabatt for medlemmer
3 eller flere 10%

Rabatt for medlemmer:

Deltar 3 eller flere fra samme virksomhet, gir vi 10% rabatt av deltakeravgiften

Meld deg på konferansen individuelt. Endelig rabatt trekkes fra når konferansen faktureres og vi har oversikt over hvor mange som deltar fra din virksomhet.

Er du ikke medlem? Les mer om alle medlemsfordelene her

Innlogging:
Informasjon om hvordan du logger deg på Onboardingkonferansen 2020 - Digitalt vil du få tilsendt dagen før gjennomføringen (9.desember).

Avbestillingsbetingelser:
Fristen for avmelding er innen torsdag 26.november 2020. Påmeldte som melder avbud etter avbestillingsfristen eller som ikke logger seg på, mottar ingen refusjon. Derimot kan en kollega delta i stedet. Ved sykemelding fra lege refunderes konferanseavgiften i sin helhet.

Faktura:
Faktura vil bli sendt i forkant av arrangementet.

Spørsmål:
Alle henvendelser rettes til HR Norge på tlf. 22 11 11 22 eller e-post hrnorge@hrnorge.no