Jobber du med å designe eller videreutvikle onboardingsprosessen i egen organisasjon? Dette kurset gir en praktisk tilnærming til utvikling av egen onboardingsprosess.

Etter kurset har du økt kompetanse på onboarding og du har jobbet med utvikling av onboardingsprosessen i egen organisasjon. Du vil lære om hvordan prosessen kan implementeres, og hvordan sikre en vellykket prosess over tid gjennom økt bevissthet på suksesskriterier og fallgruver. Kurset er praktisk rettet med en kombinasjon av undervisning, oppgaver, dialog og konkret arbeid med egen onboardingprosess.

Kurset dekker blant annet:

  • Felles fundament for å forstå og jobbe med onboarding
  • Jobbe med utvikling av egen onboardingsprosess:
    • Ansvarsfordeling, mål, rammer, føringer og målgruppe
    • Suksesskriterier og fallgruver
    • Overordnet design på onboardingsprosessen
    • Utvikling av onboardingsprosessen: Valg av innhold, format og timing

Kurset passer for deg som jobber med å etablere en strukturert onboardingprosessen for første gang, for deler av organisasjonen eller hele. Det passer også for deg som skal videreutvikler en eksisterende prosess.

Kursholder:

Kristine Blixrud
har over 24 års erfaring med organisasjon- og lederutvikling fra næringslivet. Hun har bakgrunn som konsulent hos Accenture, leder for Human Resources i IT bransjen og har siden 2016 drevet selskapet Bell Organization & Leadership AS. Blixrud er utdannet siviløkonom med videreutdannelse innenfor psykologi og ledelse. Hun har jobbet med å designe, implementere og sikre gode onboardingsprosesser for flere virksomheter med svært gode resultater.

NB! Avbestillingsbetingelser:
Ved avmelding senere enn 2 uker før kurset starter blir deltakerne belastet med 50% av kursavgiften. Avmelding senere enn 3 dager før kursstart og påmeldte som ikke møter opp, må betale full pris. Avmeldingen må være skriftlig. Ved sykemelding fra lege refunderes kursavgiften i sin helhet.

Betaling/faktura:
Faktura vil bli sendt i forkant av arrangementet.

Behov for overnatting?
HR Norge har hotellavtale med Thon Hotels og Scandic Hotels, som betyr at du får rabattert pris på overnatting.

Vi gjør oppmerksom på at eventuell overnatting må ordnes på egenhånd og at oppholdsutgifter ikke er inkludert i kursavgiften. Eventuell avbestilling og "no show" må selv håndteres / betales av den enkelte.

Spørsmål
Alle henvendelser rettes til HR Norge på tlf. 22 11 11 22 eller e-post hrnorge@hrnorge.no