Lederutviklingskonferansen 2020 - Digitalt

Gareth Jones
Pål Voss
Jan Ketil Arnulf
Margrethe Waage
John Richard Hanssen
+3
Se alle foredragsholdere
God og dårlig ledelse blir mer synlig i krevende tider. Da er det viktig at ledere har de riktige lederkapasitetene som utgjør god ledelse. Lederne må være i stand til å lede virksomheter og ansatte gjennom endringer, lede seg selv og forstå grunnleggende relasjonell ledelse.

Korona-krisen har ikke bare satt samfunnet på prøve, men også ledere i de fleste virksomheter har blitt utfordret på uforutsette hendelser å ta stilling til. Beslutninger som må fattes i krisetilstand dominerer den ene dagen, samtidig skal man lede, styre og motivere for gass og brems i sin virksomhet på samme tid. Det er krevende. Derfor har HR Norge satt opp disse temaene i fortsettelsen av fjorårets suksesskonferanse:

  • Autentisk ledelse – mer relevant enn noensinne
  • Virker lederutvikling – og hva med størrelsen på virksomheten?
  • Hvordan bygge ledere som skaper verdier
  • Hvordan utvikle virtuelle lederutviklingsprogram
  • Navigere mellom konstruktiv og destruktiv ledelse i en kompleks fremtid

På konferansen får du verktøyene som skal til for å kunne designe gode lederutviklingsprogrammer. Vi har invitert foredragsholdere som kan inspirere og gi konkrete praktiske eksempler.

Se program

Digitalt:
I år blir Lederutviklingskonferansen arrangert som en digital konferanse. Uansett hvor du befinner deg vil du få tilgang til de mest spennende foredragsholderne. Vinklingene er relatert til lederutvikling i en koronatid som preger oss alle.

Live spørsmål og svar:
Som deltaker kan du stille spørsmål og få svar knyttet til utvalgt tematikk tre ganger i løpet av konferansedagen, kl. 12:30 (30 min), kl 14:00 (20 min) og kl 15:00 (20 min).

Priser
Periode Medlem Ikke-medlem
Ordinær pris 3 500 7 000
Grupperabatt for medlemmer
Antall deltakere Rabatt
3 eller flere 10%

Deltar 3 eller flere fra samme virksomhet, gir vi 10% rabatt på deltakeravgiften. Er du ikke medlem? Les mer om medlemsfordelene her.

Innlogging:
Informasjon om hvordan du logger deg på Lederutviklingskonferansen 2020 - Digitalt vil du få tilsendt dagen før gjennomføringen (26. august)

Avbestillingsbetingelser:
Fristen for avmelding er innen torsdag 13.august 2020. Påmeldte som melder avbud etter avbestillingsfristen eller som ikke logger seg på, mottar ingen refusjon. Derimot kan en kollega delta i stedet. Ved sykemelding fra lege refunderes konferanseavgiften i sin helhet.

Betaling/faktura:
Faktura vil bli sendt i forkant av arrangementet.

Spørsmål:
Alle henvendelser rettes til HR Norge på tlf. 22 11 11 22 eller e-post hrnorge@hrnorge.no