Medlemsmøte

International HR Day: HRs viktige rolle og historisk utvikling

International Human Resources Day 20 May 2021 2021 Forsidebilde 545x372
Den 20. mai feirer vi den internasjonale HR-dagen!

Detaljer

Åpne alle

HR har mye å være stolte av. Et år med pandemi har endret norsk arbeidsliv på rekordtid og gitt HR-funksjoner større utfordringer enn noen gang. Utfordringene har vært mange og vil fortsette å komme. HR har aldri hatt en viktigere rolle i norsk arbeidsliv. Mye kommer til å endre seg, for arbeidslivet så vel som for HR. Kanskje nettopp da er det viktig å være bevisst både nye behov og hva vi har med oss i ryggsekken fra før, som styrer holdninger, praksis og forventninger.

HR Norge feirer dagen med en spennende paneldebatt:
Møt Kåre Slåtten, dosent ved USN og Høyskolen Kristiania med doktorgrad på norsk HR og Marit Agner Matheson, Gjensidiges nye HR direktør

  • Hva blir veien videre for norsk HR?
  • Hva kan vi lære av det som ligger bak oss – og hva blir nytt?
  • Hva tror vi om den nye arbeidshverdagen?


Bli med å feire dagen!

HR Norge oppfordrer alle til å hylle HR-folket i egen og andres virksomheter. Tagg gjerne interne aktiviteter med hashtaggene #InternationalHRday og #HRshapingthenewfutureMarit Agner-Matheson

Marit Agner Matheson er utdannet fra NTNU og har en mastergrad i Industriell økonomi og teknologiledelse. Hun ble nylig Gjensidiges nye HR direktør og har lang fartstid i Gjensidige innen ulike stillinger som HR analytiker, organisasjonsutvikling, forretningsutvikling og salg.

Kåre Slåtten

Kåre Slåtten er dosent ved Universitetet i Sørøst-Norge og Høyskolen Kristiania. I sin doktorgrad analyserte han personal- og HR-funksjonens utvikling i Norge fra 1945 og frem til i dag. Han har også publisert flere forskningsartikler rundt utbredelsen og oversettelsen av populære konsepter som; Balanced Scorecard, Blue Ocean Strategy, Benchmarking og HR-analytics. Kåre har tidligere vært konsulent i det globale rådgivningsselskapet Accenture og i arbeidstakerorganisasjonen Delta.