Hva kan man egentlig bruke en utdannelse innen HR til? Hvordan ser en klassisk arbeidsdag ut? Og hvordan kan man sette seg i en best mulig posisjon for å få relevant jobb og karriere etter studiene?

I webinaret møter vi Maria Sviggum som er Culture Manager i Cognite og snakker om hennes erfaringer som fersk arbeidstaker i HR. Du vil få høre hennes refleksjoner rundt egen utdanningsbakgrunn og hvordan hun får brukt kompetansen i et selskap som har vokst raskt de siste årene.


Maria Sviggum er utdannet innen arbeids- og organisasjonspsykologi og jobber som Culture Manager i Cognite. Hun har 4 års erfaring innen HR, og har jobbet med rekruttering både i Norge, USA og Spania. Maria har jobbet i Cognite siden firmaets oppstart i 2017, der hun som første ansatte i en administrativ rolle ledet rekruttering og onboarding av nyansatte. Hun jobbet tett med toppledere og mellomledere for å fasilitere selskapets vekst til over 400 ansatte globalt, og etter 3 år i en generell HR rolle har hun nå dedikert seg fullt til kulturbygging. Fremover vil hun jobbe videre med å styrke firmaets verdier gjennom internkommunikasjon, utviklingsmuligheter og mange spennende faglige og sosiale initiativer på team- og selskapsnivå.

Medlemsmøtet er gratis og åpent for medlemmer i HR Norge.

Spørsmål
Alle henvendelser rettes til HR Norge på tlf. 22 11 11 22 eller e-post hrnorge@hrnorge.no