Kurs

Employer branding for viderekommende

Ønsker du å tiltrekke og beholde topptalenter gjennom en sterk arbeidsgiverprofil? Delta på kurset Employer branding for viderekommende!

Detaljer

Åpne alle

Kurset gir avansert kunnskap og praktiske ferdigheter for å styrke arbeidsgivers merkevare.

Få innsikt i de nyeste trendene og beste praksisene innen arbeidsgiverprofilering i Norge og Europa. Du vil lære hvordan du kan skape gode medarbeideropplevelser som forsterker arbeidsgivers merkevare, hvordan du kan tilpasse dette til ulike segmenter og geografiske områder.

Gjennom teori, workshops og case-studier får du praktisk erfaring med effektive innholdsstrategier og læring i hvordan måle effekten av dine profileringstiltak som arbeidsgiver. Vi dekker også etiske og juridiske betraktninger for å sikre at dine tiltak er i tråd med lokale og europeiske lover og etiske standarder.

Du får lære mer om:

  • Trender og beste praksiser: Siste utviklinger innen arbeidsgiverprofilering
  • Medarbeideropplevelser: Design og forbedring av medarbeiderreisen
  • Lokaliseringsstrategi: Tilpasning til ulike segmenter og geografiske områder
  • Innholdsstrategier: Effektiv kommunikasjon av employer brand
  • Måling av effekt: Viktige målinger og KPIer
  • Etikk og lovverk: Overholdelse av nasjonale og europeiske regler

Kursholder:
Kate Aunaas Ingram
, VP Global Attraction & Mobility i Statkraft. Hun er ekspert på arbeidsgiverprofilering, kjent for å utvikle talent og gjøre selskaper attraktive for ansatte. Hun har utmerket seg i å skape Employer Value Propositions og utvikle omfattende arbeidsgiverstrategier. Med erfaring fra Orkla og Coca-Cola, har hun ledet globale rekrutteringsprosjekter og brukt innovative metoder som gamification og predictive analytics.