Medlemsmøte

AI og HR, den perfekte kombinasjon?

Er du klar til å ta HR-prosesser til neste nivå? HR Norge Vest gjentar suksessen og inviterer til et nytt medlemsmøte om HR og AI. Vi utforsker den revolusjonerende verdenen av kunstig intelligens (AI) og hvordan den kan transformere måten vi driver HR på.

Er du klar for en ny æra innen HR? HR Norge Vest ønsker deg velkommen til et nytt medlemsmøte i DNB Solheimsviken hvor vi utforsker kunstig intelligens' transformative kraft og dens innvirkning på HR.

Nå, mer enn noen gang, må vi være på forkant i det dynamiske forretningslandskapet. Kunstig intelligens er ikke lenger fremtidsrettet fantasering; det er virkeligheten av i dag, og essensielt for å optimalisere HR-prosesser for bedre effektivitet og suksess. Spørsmålet vi stiller er: hvor begynner vi?

Program:

I samarbeid med PWC skal vi få utforske og se konkrete eksempler på hvordan AI kan implementeres for å forbedre og støtte våre egne HR-prosesser. Dette er en unik mulighet til å lære, dele kunnskap og utforske praktiske anvendelser av AI innen HR. Ta med egen pc for å teste dette selv!

Vi avslutter kvelden med en sosial samling for å feire den internasjonale HR Dagen.

16:30: Velkommen ved HR Norge Vest
16:45 - 17:00: Innledning: Kunstig intelligens – hva er det og hvordan vil det forme vår arbeidsmåte i fremtiden?
17:00 - 17:30: Pause
17:30 - 19:00: HR Hackathon

Bli med oss for å ta del i denne spennende reisen mot fremtidens HR-praksis!

Detaljer

Åpne alle
Tina Aimée Saltskår

Tina Aimée Saltskår er spesialist i HR og jobber i Consulting PwC Bergen. Gjennom solid utdanning innen psykologi og HRM, og bred HR-erfaring, kombinerer hun teoretisk kunnskap med praktisk erfaring for å optimalisere og strømlinjeforme HR-prosesser og skape positive endringsreiser. Tina følger tett med på utviklingen innen AI og ser på AI som en alliert for å effektivisere arbeidshverdagen, fristille menneskelige ressurser og gi høyere medarbeidertilfredshet.

André Rivenæs

André Rivenæs er leder for Data & Analyse i PwC Bergen, og har jobbet med tema som Data Science, AI og maskinlæring i snart 8 år. Han har hands-on erfaring med implementering, koding og testing av AI-systemer for mange ulike bedrifter. I PwC har André også vært ansvarlig for intern kursing og opplæring innen Generativ AI.

Jan Petter Iversen

Jan Petter Iversen arbeider som konsulent i PwCs Data Analytics-team. Han er utdannet siviløkonom og markedskandidat fra Handelshøyskolen BI, EDHEC og HEC Lausanne, og videreutdanner seg for tiden innen informatikk på UiB. De siste 6 årene har Jan Petter gjennom roller som Data Scientist, utvikler og prosjektleder vært med på å implementere AI-løsninger for flere norske selskap.