Les HRmagasinet digitalt!

Som medlem i HR Norge kan du abonnere på digital tilgang til HRmagasinet. Er du hovedkontakt for et virksomhetsmedlemskap eller individuelt medlem, mottar du allerede HRmagasinet (tidligere Personal og Ledelse) i posten 8 ganger i året. Dette er en av mange fordeler som medlem i HR Norge og er inkludert i medlemskapet ditt. Og nå får du automatisk digital tilgang i tillegg til papirutgaven.

H Rmagasinet
HRmagasinet

Slik får du tilgang til HRmagasinet digitalt

Gå inn på hrnorge.no, logg deg inn på «Min side» oppe i menyen. Når du har logget inn, velg Magasin i menyen. Der får du tilgang til å lese magasinet digitalt.

Som tilleggskontakt – hvordan får jeg tilgang til HRmagasinet digitalt?

Du er tilleggskontakt når du jobber i en virksomhet som allerede er medlem. Som et av HR Norges medlemsgoder kan du abonnere på HRmagasinet til en veldig fordelaktig pris.

Er du tilleggskontakt uten abonnement fra før og ønsker å få det, kan du gå inn på hrnorge.no, logge inn på «Min side», velge Magasin i menyen og bestille HRmagasinet der.

HRmagasinet for tilleggskontakt

Et års digitalt abonnement koster 350,-. Ønsker du å få tilsendt papirmagasiner i tillegg til digital tilgang, koster det bare femti kroner ekstra (400,- for ett år).

Har du allerede et abonnement på HRmagasinet, kan du logge deg inn på «min side», velge Magasin i menyen og få tilgang til digitalt magasin.

Er du ikke tilleggskontakt, kan du registrere deg her.


Digitalt arkiv - med alle magasinene tilgjengelig

I tillegg til den nyeste utgaven, har du tilgang til et arkiv med alle bladene tilgjengelig helt tilbake til 2005. Her kan du søke på tema eller navn og finne innhold som du er interessert i.

God lesning!