Hvordan lykkes på hjemmekontoret

I denne webcasten får du tips til hvordan du kan lykkes med hjemmekontor. I en normal hverdag velges hjemmekontor når vi trenger litt ekstra konsentrasjon uten forstyrrelser. I disse dager, med koronavirus, sitter de fleste av oss på tvunget hjemmekontor. For mange er dette en utfordring. For å få en effektiv arbeidsdag hjemme, trenger du å ha gode rutiner.

Lars Christianog Bjørn

Om Bjørn Hopland:

Etter mange år som internasjonal HR-leder i Microsoft med medarbeidere i mange land, driver Bjørn i dag Smart endring AS, der han lærer ledere- og team å ta noen smarte grep for å beherske den nye arbeidshverdagen, tilpasset ledere og kunnskapsarbeidere som er så travelt opptatt at de ikke har tid til å lære å bli mer effektive.

Bjørn er utdannet sivilingeniør, med tilleggsutdannelse innen HR og coaching. Han har bred bakgrunn fra Hewlett-Packard, Oracle, og Microsoft. Han br...

Ønsker du å lese hele artikkelen må du være medlem i HR Norge

Virksomhetsmedlem?

Jobber du i en virksomhet som er virksomhetsmedlem i HR Norge får alle ansatte tilgang til +artikler og andre medlemsfordeler.

Er du ikke medlem?

Som medlem kan du lese hele artikkelen. I tillegg får du tilgang til en rekke andre medlemsfordeler som hjelper deg i jobbhverdagen.