HR Norge snudde korona til noe positivt, utvider og vokser

HR Norge inviterer til årsmøtet. Vi skal oppsummere 2022, som også var avslutningen av korona. Men mest av alt skal vi se fremover. Korona var en trigger, som sparket oss videre digitalt og ga oss et bedre nasjonalt nedslagsfelt.

Årsmøte 2023 foto Trygve Finkelsen

2022 var enda et år preget av stor usikkerhet, men HR Norge fortsetter å vise evne til å tilpasse seg skiftende tider og leverer bunnsolid, sier styreleder i HR Norge Helle Øverbye.

Helle Øverbye

- Som styreleder vil jeg gjerne takke det strålende teamet i Akersgata og alle andre som bidrar med verdi til medlemmene. Både folk vi ser og folk vi ikke ser like lett. HR Norge har fabelaktige samarbeidspartnere på det faglige og administrative. I tillegg har vi styremedlemmer sentralt og regionalt, som i all overveiende grad jobber på dugnad. Og i bunn består HR Norge av alle medlemmene, ildsjeler og faglige ressurspersoner som både mottar informasjon men også i stor grad bidrar. Det er et av landets største «kollegier», og dette er det som gir HR Norge en unik verdi for alle oss som jobber med mennesker og HR i Norge. Takk for alle bidrag i 2022!

HER FÅR DU HOVEDPUNKTER FRA 2022 OG FREMPEK OM HVA SOM KOMMER VIDERE