HR Norge flytter til Lysaker

HR Norge har fått nye kontorlokaler i Vollsveien 2 på Lysaker, og ser frem til å invitere medlemmer og samarbeidspartnere til vårt nye hjem fra august.

HR Norge har vokst gjennom mange år, og har vokst ut av egne lokaler. Nå var det derfor på tide å finne et nytt kontor, og for HR Norge var det viktig å finne et sted hvor vi kan være sammen, både for brukere av kompetansetilbudene våre, ansatte og samarbeidspartnere.

- Vi har gjennomført en omfattende prosess med å finne ut hva vi trenger, hvor vi skal lokalisere oss og hvilke lokaler som passer til dette. For oss er det viktig både at de ansatte har lyst til å komme på kontoret og at vi har et godt undervisningsrom for alle de som kommer til oss for kompetansepåfyll. Det har vi funnet på Lysaker, sier daglig leder i HR Norge, Even Bolstad.

HR Norge har fått en langtidskontrakt i det som mange kjenner som «Oraclebygget» i Vollsveien 2.

Å ta valget om å flytte ut av sentrum var en lang prosess, men Lysaker er Norges tredje største trafikk-knutepunkt, bare 9 minutter unna Oslo S og en liten halvtime fra Gardermoen med tog, og her fant vi akkurat det lokalet vi så etter.

- For oss er det viktig å ha et sted det er godt å komme til, særlig med tanke på at vi flere ganger i måneden inviterer medlemmer og samarbeidspartnere «hjem til oss» på kurs og medlemsmøter. Lysaker er lett å komme til, vi har parkeringsmuligheter, motorvei og Ring 3 og busser som fungerer som rullende fortau. Snart kommer T-banen også. I praksis er Lysaker mer tilgjengelig enn det aller meste av Oslo sentrum, sier Bolstad.

HR Norge får Fornebu, Lysaker Brygge og Lilleaker, som er i sterk utvikling, som nærmeste nabo.

- Vi ser på flytteprosjektet som en mulighet til å tråkke nye spor mot det vi skal bli i fremtiden. Vollsveien 2 blir en del av plattformen for å utvikle HR Norge videre, sier Bolstad.