Heia oss som jobber med mennesker og organisasjon

20. mai feirer vi International HR Day. Det er dagen hvor alle vi som jobber med mennesker og organisasjon kan se oss selv i speilet, smile og si: «Ja, vi er gode, viktige og gjør en forskjell». HR er rett og slett større enn seg selv.

Det startet med et initiativ fra Litauen og Irland, som etter hvert spredte seg til hele Europa, drevet frem av den europeiske HR organisasjonen EAPM. Nå er hele verden med på feiringen, på tvers av kontinenter og tidssoner. Helt fra der solen står opp tidligst i øst til den går og legger seg i vest.

I Norge markerer vi dagen med to webinarer. I første webinar setter vi lupen på norsk arbeidsliv og stiller spørsmål til hvordan det kan bli mer produktivt, inkluderende, fleksibelt og deltakende, på en måte som bygger verdi for individer, organisasjoner og samfunnet totalt sett. Gjester er Cecilie Skarphagen fra Skatteetaten, Karin Svanevik Graff fra OBOS, Karen Holta fra Avo Consulting og Sumeet Sing Patpatia fra Schibsted – og i tillegg nyslått styremedlem i HR Norge.

Så går vi over i et europeisk webinar, hvor vi møter Paolo Gallo, en internasjonal stjerne som mange husker fra konferanse på Lillehammer for et par år siden. HR Norge står for teknisk produksjon av webinaret.

Meld deg på første webinar her: International HR Day - vi feirer det vi gjør og det vi er
Meld deg på andre webinar her:
EAPM International HR Day event with Paolo Gallo

Kanskje du kan bruke anledningen til å samle kolleger, sette dere sammen og se webinarene, reflektere over egen innsats i tiden som ligger bak og sette ambisiøse mål for det som ligger foran oss?

Gjennom hele dagen kommer det postinger og hilsener gjennom HR Norge sine kanaler på LinkedIn og Facebook, og for de som vil følge markeringen internasjonalt er det EAPM sin hjemmeside og hashtag #InternationalHRday som gjelder.

Ønsker du å markere i din virksomhet finner du logoer, grafikk og videoer her om du ønsker å benytte dette.

Her er samlesiden fra fjorårets event.
Har du lyst til å varme opp med Paolo Gallo sitt foredrag fra Lillehammer, kan du finne det her.

Les mer Pil