Høydepunkter fra HR Forum 2022

Årets HR Forum er over med mange flotte bidragsytere. Det var dagsaktuelle temaer og fremtidstanker rundt sirkulær økonomi, mangfold og bærekraft, nye arbeidsformer, karriereløp og hvordan beholde talenter. Vi fikk foredrag, musikkinnslag og underholdning. Her får du et glimt av noen høydepunkter fra konferansen.

For første gang i Norge fikk vi gleden av å møte Sophia The Robot og David Hanson, Ph.D., fra Hanson Robotics for å lære mer om hvordan roboter kan tilpasse seg brukernes behov, gjennom mellommenneskelig utvikling.

Sophia koste seg veldig på HR Forum, hun fikk anledning til å møte mange mennesker hun kunne prate med. Her i et intervju med Maren Gilje Sekse.

Nejra Macic

Et svært aktuelt tema i disse dager er hvilken vei norsk økonomi går. Nejra Macic, sjefsøkonom i Prognosensenteret, ga oss et innblikk i hva som har skjedd i verdensøkonomien de siste par åtene med pandemi, krig og energikrise og hvordan dette har påvirket norsk økonomi. Hun snakket også om hvilke økonomiske utfordringer og muligheter som kan komme de nærmeste årene.

Micael Dahlén

Lykke er vel noe de fleste av oss søker til tross for en travel hverdag med mange inntrykk, og mye som skjer i Norge og verden.
Micael Dahlén
, forfatter, internasjonal foredragsholder og økonomiprofessor presenterte egen og andres forskning på lykke, metoder for å leve lykkeligere og hvordan håndtere gamle tankemønstre og prestasjonskrav. Alt på sin egen signaturmåte.

Oppstart etter lunsj på torsdag startet med flotte musikkinnslag av den unge talentfulle artisten Aiba.
Her er en liten smakebit fra sangen Sympati.

Etterfulgt av musikkinnslaget ble HR Norges Lederpris 2022 delt ut til Thor Gjermund Eriksen. Les mer om prisvinneren her.

Nina Christin Yttervik

Posten er i endring og skaper nye karrieremuligheter. Nina Christin Yttervik er Konserndirektør Mennesker og bærekraft i Posten Norge AS, kom til HR Forum for å fortelle hvordan Posten sikrer balansen mellom å løfte alle, og samtidig sikre utviklingen av kritiske kompetanser i en digital hverdag.
Du kan lese mer om posten sitt arbeid med dette her.

Heidi Robertson

ABB har tatt substansielle grep for å bidra til mangfolds-
agendaen. Ikke bare internt, men også i de markeder de opererer i rundt om i verden. Les hvordan ABB sin Diversity and Inclusion Strategy 2030 har blitt en integrert kulturbærer og endringsagent for selskapet.

Heidi Robertson som er Group Head of Diversity & Inclusion i ABB kom til HR Forum og snakket om hvordan hun de siste 4 årene har hun frontet selskapets ambisiøse innsats innen mangfold og inkludering, deriblant arbeidet med den strategien som skal sørge for at alle dimensjoner av inkludering og mangfold ivaretas.
Les mer om hvordan ABB har jobbet med dette her.

En stor takk til alle som bidro til et vellykket HR Forum i år også.

Håper vi sees på HR Forum i 2023!