Lederutviklingskonferansen 2020 - Digitalt

Registrer deg, og du kjøper tilgang til alle foredragene fra årets Lederutviklingskonferanse 2020! Se foredragene hvor og når du måtte ønske.

God og dårlig ledelse blir mer synlig i krevende tider. Da er det viktig at ledere har de riktige lederkapasitetene som utgjør god ledelse. Lederne må være i stand til å lede virksomheter og ansatte gjennom endringer, lede seg selv og forstå grunnleggende relasjonell ledelse.

Korona-krisen har ikke bare satt samfunnet på prøve, men også ledere i de fleste virksomheter har blitt utfordret på uforutsette hendelser å ta stilling til. Beslutninger som må fattes i krisetilstand dominerer den ene dagen, samtidig skal man lede, styre og motivere for gass og brems i sin virksomhet på samme tid. Det er krevende. Derfor har HR Norge satt opp disse temaene i fortsettelsen av fjorårets suksesskonferanse:

  • Autentisk ledelse – mer relevant enn noensinne
  • Virker lederutvikling – og hva med størrelsen på virksomheten?
  • Hvordan bygge ledere som skaper verdier
  • Hvordan utvikle virtuelle lederutviklingsprogram
  • Navigere mellom konstruktiv og destruktiv ledelse i en kompleks fremtid

På konferansen får du verktøyene som skal til for å kunne designe gode lederutviklingsprogrammer. Vi har invitert foredragsholdere som kan inspirere og gi konkrete praktiske eksempler.

Program:

Konferansen ble gjennomført digitalt 27.august.

Pris:

  • For medlemmer: kr. 3500,-
  • For ikke-medlemmer: kr. 7000,-

Er du ikke medlem? Les mer om alle medlemsfordelene her

Personlig tilgang:

Når du sender oss din påmelding får du tilgang til konferansen med alle foredragene. Du vil ha denne tilgangen i to uker fra den dagen du får tilgang. Dokumentasjon fra det enkelte foredrag blir også tilgjengelig.

Informasjon om hvordan du logger deg på vil du få tilsendt på e-post sammen med bekreftelsen.

Vi ønsker deg velkommen som deltaker til Lederutviklingskonferansen 2020 - Digitalt!

Påmelding digitale arrangementer