Korona har lært oss at vi kan jobbe både hjemme og på kontoret, men hvordan skal vi få det beste fra begge verdener i denne hybride arbeidsplassen når vi er gjennom pandemien? I dette møtet får du ikke bare tanker om dette – du kan være med å skape løsningen selv.

Dette møtet er en erfaringsbasert reise mot agil HR. Vi bruker de første 20 minuttene til en samskapingsøvelse hvor alle kan jobbe sammen på et digitalt lerret i verkøyet Miro (du trenger ikke egen konto for å være med) hvor vi raskt utvikler idéer sammen. Denne raske idéutviklingen vil omhandle den hybride arbeidsplassen – hvordan vi kan støtte medarbeidere best mulig både i jobb og privat etter pandemien.

Deretter, med læringen i forkant (se under) og samskapingsøvelsen til grunn, holder vi en interaktiv runde med spørsmål og svar hvor Riina Hellström vil dele eksempler og svare på spørsmål basert på opplevelser gjennom mer enn et tiårs arbeid med agil HR.


Læring i forkant

  • Se videoen Agile HR in 15 minutes som du finner på denne siden.
  • Ønsker du vil delta på idéutviklingen, bør du lære hvordan du legger til en post-it lapp i Miro, som brukes under møtet. Du kan få tilgang til Riina Hellströms "onboardiing Miro-board" og øve på det gjennom denne lenken.


Du vil sitte igjen med

  • Gode ideer generert av alle på rundt tanken om en hybrid arbeidsplass (det er mye kraft i samskaping!)
  • En introduksjon på agil HR med praktiske eksempler
  • Ideer på hvordan du kan begynne å bruke det i egen virksomhet, sammen med opplevelsen av rask idéutvikling
  • Kjennskap til verktøyet Miro som en liten bonus, om du ikke kjenner det fra før

NB! Møtet vil foregå på engelsk

Portrett Riina Hellström


Riina Hellström er internasjonalt anbefalt som en strålende praktiker på skjæringspunktet agil og HR. Hun er en global pioner innen Agile HR, og har jobbet med Agile i organisasjons- og ledelsesutvikling siden 2010. Riina er forfatter av boka "Agile HR - Deliver value in a changing world of work" (Kogan Side 2020) og er grunnleggeren av Agile HR Community (www.agilehrcommunity.com), som tilbyr sertifiserte Agile-opplæringer for HR-praktikere over hele verden. Som den første HR-lederen globalt for å oppnå Certified Scrum Professional og Licensed Scrum på Scale-trener, jobber hun med organisasjons- og lederutvikling innen agil HR sammen med sine team. Riina har en dobbel mastergrad i teknologi fra Helsinki University of Technology og i anvendt nevrovitenskap fra Middlesex University. Hun brenner for å designe en sunn fremtid for arbeidslivet, og når hun har muligheten, elsker hun å tilbringe tid på en øy og prøver å gjøre absolutt ingenting.


Medlemsmøte er gratis og åpent for medlemmer i HR Norge.

Spørsmål
Alle henvendelser rettes til HR Norge på tlf. 22 11 11 22 eller e-post hrnorge@hrnorge.no

Er du ikke medlem?

Som medlem deltar du gratis på medlemsmøter. Her er en oversikt over alle medlemsfordelene og hvordan du kan bli medlem.