Dette er et praksisnært kurs som tar for seg kompetanseutvikling i arbeidslivet fra A-Å.

Du får faglig påfyll, reelle caser fra norske virksomheter, erfaringer fra de andre kursdeltakere og tilgang til metoder, verktøy og maler som du kan bruke i egen virksomhet etter kurset. Kurset er praktisk rettet og teoretisk forankret.

Hva lærer du?

  • Sammenkobling av kompetansestrategi og virksomhetsstrategi
  • Kompetanseanalyse på organisasjons- og enhetsnivå
  • Utvikling av kompetansestrategi med fokusområder og tiltak
  • Arenaer, metoder og verktøy for læring og mobilisering av kompetanse
  • Oppfølging og drift av kompetanseprosesser i det daglige
  • Metoder og verktøy for evaluering av kompetansetiltak

Målgruppe Kurset passer for deg som jobber med strategisk og operativ kompetanseutvikling i alle typer virksomheter, og som ønsker å systematisere og videreutvikle dette arbeidet. Det vil være aktuelt både for ledere og fagspesialister innen HR. Kurset krever ingen forkunnskaper, men deltakerne oppfordres til å sette seg inn i virksomhetens strategi på forhånd og om ønskelig også ta med seg denne på kurset. Deltakerne kan i tillegg ta med seg konkrete spørsmål og problemstillinger som kan diskuteres på kurset.

Kursholder:
Olav Johansen
er førstelektor ved Høyskolen Kristiania og Universitetet i Sørøst-Norge. Han underviser, holder kurs og skriver fagbøker innen et bredt spekter av HR- og organisasjonsfag. Hans spesialfelt er kompetanseutvikling, lederutvikling, forhandling og påvirkning. Han har 15 års erfaring fra næringslivet før han begynte i akademia i 2013. Han er utdannet Cand.Paed. ved Universitetet i Oslo med spesialisering i undervisning og ledelse, og har etterutdanning i organisasjonspsykologi fra BI. Johansen har også etablert og driver Senter for erfaringsbasert ledelse.

Avbestillingsbetingelser:
Ved avmelding senere enn 2 uker før kurset starter blir deltakerne belastet med 50% av kursavgiften. Avmelding senere enn 3 dager før kursstart og påmeldte som ikke møter opp, må betale full pris. Avmeldingen må være skriftlig. Ved sykemelding fra lege refunderes kursavgiften i sin helhet.

Betaling/faktura:
Faktura vil bli sendt i forkant av arrangementet.

Behov for overnatting?
HR Norge har hotellavtale med Thon Hotels, Scandic Hotels og Nordic Choice Hotels, som betyr at du får rabattert pris på overnatting.

Vi gjør oppmerksom på at eventuell overnatting må ordnes på egenhånd og at oppholdsutgifter ikke er inkludert i kursavgiften. Eventuell avbestilling og "no show" må selv håndteres / betales av den enkelte.

Spørsmål
Alle henvendelser rettes til HR Norge på tlf. 22 11 11 22 eller e-post hrnorge@hrnorge.no