I Telia har vi jobbet med å bygge en kultur tuftet på selvledelse, som et viktig fundament for at vi skal oppnå vårt strategiske mål om å ha de mest engasjerte medarbeiderne - fordi vi vet at engasjement henger tett sammen med vår suksess som selskap.

I tillegg vet vi at vi sammen presterer bedre som et team, enn det vi gjør som en gruppe høytpresterende enkeltindivider.

Sammen med en ekstern partner har Telia utviklet verdens første heldigitale og spillbaserte teamutviklingsapp, som tar teamene våre fra en gruppe til et høytpresterende team, på en morsom og effektiv måte som er solid forankret i Susan Wheelans teamforskning.

I webinaret tar Chris Hovde blant annet for seg:

  • Hvordan kan du effektivt bygge en kultur der alle i organisasjonen rustes til å bli gode selvledere?
  • Hva er de viktigste elementene i selvledelse?
  • Hvordan kan vi skalere teamutvikling slik at vi kan tilby alle team å bli høytpresterende team?
  • Hør hvordan du bygger sterke team der du kan gi garanti for effekt.Foredragsholder:

Chris Hovde

Chris Hovde er Global People Movement Lead i Telia Company. Han har bred forretningserfaring fra ulike lederstillinger og HR i store internasjonale selskaper som Telia, IKEA og Varner Group, og har vært daglig leder i helseklinikken Balder. Han har blitt nominert til en rekke priser for sitt arbeid.

Som Global People Movement Lead i Telia Company har han hovedfokus på mangfold, ledelse og selvledelse, on- og offboarding, merkevarebygging og innovasjon. Han er styreleder i Board of Future Leaders Global, Made to Grow og er grunnleggeren av Regenerative Monks hvor han er en aktiv foredragsholder, samfunnsbygger, tilrettelegger, mentor, coach og rådgiver for alt fra oppstartselskaper til bedriftsledere og ungdom.

I bunn har han blant annet en Exectutive Master of Management og et masterprogram i digital transformasjon. Han er en urban munk som brenner for å få mennesker og roboter til å kjempe sammen for et bedre samfunn. Kjerneverdiene hans er å leve integrerende, likeverdig og autentisk.

Medlemsmøte er gratis og åpent for medlemmer i HR Norge.

Spørsmål
Alle henvendelser rettes til HR Norge på tlf. 22 11 11 22 eller e-post hrnorge@hrnorge.no