På dette kurset vil du få økt kompetanse på selvledelse og konkrete verktøy og teknikker du kan benytte selv og i veiledning av andre.

Det starter med god selvledelse. Selvledelse er selve fundamentet du leder ut ifra, uavhengig av du kun leder deg selv eller andre. Du er helt sikkert velkjent med hektiske dager og høyt arbeidspress. Det kan være utfordrende og føre til høyt stressnivå. I vårt moderne arbeidsliv er god selvledelse helt avgjørende for å jobbe optimalt og for å holde engasjement høyt både hos deg selv og de du har et ansvar for.

Læringsutbytte:

Du får innsikt i hva som kjennetegner god selvledelse. Du lærer hva du helt konkret kan gjøre for å lede deg selv klokt, slik at du både blir en god rollemodell og veileder for medarbeiderne dine på selvledelse.

Kurset tar for seg:

  • God selvledelse – å ta regi i eget arbeidsliv
  • Fra autopilot til tilstedeværelse
  • Hvordan sikre at vi er på vårt beste?
  • Bevisst brukt av tid
  • Å bygge gode vaner og stoppe uvaner
  • Hvordan jobber forskjellige organisasjoner med utvikling av god selvledelse?
  • Hvordan ta selvledelse videre i egen organisasjon?

Kurset passer for:

Både nye og erfarne ledere på alle nivåer. Kurset passer også for HR og deg som skal være rådgiver for ledere.

Kursholder


Kristine Blixrud har mange års erfaring med organisasjon- og lederutvikling fra næringslivet, primært som konsulent hos Accenture og som leder for Human Resources i IT-bransjen. Hun driver i dag selskapet Bell Organizaton & Leadership AS. Blixrud er utdannet siviløkonom med videreutdannelse innenfor psykologi og ledelse. Hun er også Instruktør i oppmerksomhetstrening, utdannet fra Scandinavian Centre for Awareness Training. Blixrud har et glødende engasjement for å skape organisasjonskulturer der prestasjonsfokus og medmenneskelighet går hånd i hånd.

Gjennomføring:
Vi gjør oppmerksom på at digitale kurs gjennomføres live på den aktuelle dato(ene). Kurset er ikke tilgjengelig i etterkant.

Avbestillingsbetingelser:
Ved avmelding senere enn 2 virkedager før kursstart, gis det ingen refusjon. Avmeldingen må være skriftlig.

Betaling/faktura:
Faktura vil bli sendt i forkant av arrangementet.

Spørsmål
Alle henvendelser rettes til HR Norge på tlf. 22 11 11 22 eller e-post hrnorge@hrnorge.no