Lønnsoppgjøret er like rundt hjørnet og HR Norge/Korn Ferry lanserer sin årlige lønnsrapport

Dette er en perfekt mulighet til å få med seg det siste innen lønnstrender og lønnsutvikling. Dette medlemsmøte egner seg godt for deg som jobber innen HR eller som leder, og har ansvar for lønnsfastsettelse i din virksomhet.

  • En innledning til lønnsåret 2019
  • Presentasjon av den ferske HR lønnsrapporten
  • Trender i lønnsfastsettelse
  • Kræsjkurs i forhandlingsteknikk

På møtet treffer du Tara Jahangiry fra Korn Ferry og Even Bolstad fra HR Norge. Som deltaker vil du være blant de første til å få med deg HR lønnsrapporten hjem, som HR Norge utarbeider i samarbeid med Korn Ferry.

Portrett Even Bolstad

Even Bolstad er daglig leder i HR Norge. Han har faglig bakgrunn i skjæringspunktet ledelse, strategi, HR, økonomi og arbeidsrett og har jobbet med spørsmål knyttet til lønn i mer enn tjue år.

Portrett Tara Jahangiry

Tara Jahangiry er Senior Account Manager i Korn Ferry og er utdannet sivilingeniør fra NTNU i Trondheim. Tara jobbet som approval engineer i DNV GL før hun begynte å jobbe i Korn Ferry for to år siden. Grunnet den tekniske bakgrunnen er hun glad i tall og har bistått med oppbyggingen av Korn Ferrys lønnsdatabase i Norge som er landets største. Hun bistår også kunder i lønnanalyser og globale lønnsprosjekter.

Velkommen skal du være!

Medlemsmøtet er gratis og forbeholdt HR Norges medlemmer.
Siste frist for avmelding er innen 8. april. Påmeldte som ikke melder avbud, og som ikke møter opp vil bli belastet et gebyr på kr 350,-