Omstilling og nedbemanning 2020 - digitalt

Kari Bergeius Andersen
Ingeborg Moen Borgerud
Agathe Løwenborg
Jens Kristian Johansen
Håkon Andreassen
+2
Se alle foredragsholdere
Mange virksomheter har store omstillingsbehov, og en del vurderer nå nedbemanning. Konferansen er for deg som bistår med omstilling i din virksomhet.

Atskillige arbeidsplasser har gjort seg nye erfaringer siden mars. Mange har erfart at vi kan samhandle med kunder, kolleger og andre aktører på en annen måte enn det vi tidligere har gjort. Kanskje har dere klart å gjøre like mye med færre personer? De fleste står i en form for omstilling. Tillit er avgjørende for å få til en god omstillingsprosess. Hvis man kommer skjevt ut – hvordan kan man håndtere svekket tillit midt i en prosess? Dette og mye mer får du svar på den 3. september.

Du får mer av dette:

  • Fra permittering til nedbemanning – hvordan gå frem?
  • Omstilling gjennom styringsrett – hvor mye kan du gjøre av endringer?
  • Hvordan opprettholde og utvikle tillit i omstillinger?
  • Fallgruver ved nedbemanning – hva skaper konflikt?
  • Hvordan ta tak i de som ikke presterer?
  • Innføring av hjemmekontorløsninger

Digitalt:
Omstilling og nedbemanning 2020 blir arrangert som en digital konferanse. Uansett hvor du befinner deg vil du få tilgang til de de dyktigste foredragsholderne.

Live spørsmål og svar:
Som deltaker har du mulighet for å få svar på spørsmål fra vårt ekspertpanel i arbeidsrett kl. 13:30 på konferansedagen.

Priser Medlem Ikke medlem
Ordinær pris 3500 7000
Grupperabatt for medlemmer Rabatt
3 eller flere 10%

Innlogging:
Informasjon om hvordan du logger deg på Omstilling og nedbemanning 2020 - Digitalt vil du få tilsendt dagen før gjennomføringen (2. september)

Avbestillingsbetingelser:
Fristen for avmelding er innen torsdag 20.august 2020. Påmeldte som melder avbud etter avbestillingsfristen eller som ikke logger seg på, mottar ingen refusjon. Derimot kan en kollega delta i stedet. Ved sykemelding fra lege refunderes konferanseavgiften i sin helhet.

Betaling/faktura:
Faktura vil bli sendt i forkant av arrangementet.

Spørsmål:
Alle henvendelser rettes til HR Norge på tlf. 22 11 11 22 eller e-post hrnorge@hrnorge.no