International HR Day - vi feirer det vi gjør og det vi er

20. mai feirer vi International HR Day og hvordan HR har en viktig rolle i å forme den nye fremtiden. Vi går mot et arbeidsliv som er mer produktivt, inkluderende, fleksibelt og deltakende, og som bygger verdi for individer, organisasjoner og samfunnet. HR leder an og viser vei.

I dette webinaret har vi invitert flere representanter fra HR som gir oss et innblikk i:

  • hvilke grep de har tatt for å være en viktig bidragsyter for hele organisasjonen
  • hvilken effekt dette har gitt
  • hvilke perspektiver de har på fremtiden

Møtet er gratis og åpent for alle.

Hvem møter du:

Cecilie Skarphagen

Cecilie Skarphagen er fungerende HR-direktør i Skatteetaten, og har 23 års erfaring fra ulike operative topplederstillinger, blant annet som kjededirektør og flere tunge CHRO-stillinger. Gjennom karrieren har hun jobbet med lederrekruttering og -utvikling, salg av virksomheter og endrings- og integrasjonsprosesser.

Karin Svanevik Graff

Karin Svanevik Graff er HR-direktør i OBOS. Gjennom 10 år i OBOS, de siste 6 årene som leder for HR-avdelingen, har hun vært med på å utvikle HR fra en tradisjonell personalavdeling til en strategisk og forretningsorientert HR-funksjon. Fra tidligere har hun erfaring fra konsulentbransjen og hun har en mastergrad i HRM fra Copenhagen Business School.

Karen Holta

Karen Holta er Head of Organisational Development i Avo Consulting. Hun har ansvar for arbeidet med talent/karriereutvikling, organisasjonsundersøkelser, lederutvikling, HR-kjerneprosesser samt ulike utviklingsprosjekter. Det siste året har hun også engasjert seg i et forskningsprosjekt innenfor HR analyse og tech ved Høyskolen Kristiania.

Sumeet Singh Patpaia

Sumeet Singh Patpatia er Global Head of Diversity, Inclusion & Belonging hos Schibsted. Han har lang fartstid fra arbeid med innovasjon og digitalisering i blant annet Ramboll Group og Telenor. Han har en mastergrad i Business and Economics fra BI. Han er også kjent for å ha etablert og ledet det populære arrangementet “Den norske turbandagen” som arrangeres i Oslo.


Dagen feires også internasjonalt. Se hva European Association for People Management gjør denne dagen.


Hvordan kan din bedrift feire International HR Day?

IHRD

Bruk intranett eller SoMe til å markere eller «shout out» team som gjennom ekstraordinære aktiviteter har satt medarbeidere først i løpet av de siste 12 månedene. #InternationalHRDay.

IHRD

Del historier eller videoer av innovative tiltak HR har iverksatt de siste 12 månedene som er med på å forme den nye fremtiden. Bruk #InternationalHRDay.Møtet er gratis og åpent for alle.

Lenke til webinaret blir sendt ut i en epost dagen før.

Påmeldingsfrist 20. mai kl 08:00.