Greier virksomhetene å holde fokus og tilpasse seg når det er stadige endringer i selskapene både med tanke på det økonomiske, i form av eierskap og i rammebetingelsene vi opererer innenfor?

Til å belyse dette temaet har vi fått med oss både Vard og Ekornes, som begge er spennende selskaper fra Sunnmøre. Vi skal få høre om hva de har fokus på innen HR-området, hvilke planer de har og hvilke utfordringer de møter i gjennomføringen av HR-strategiene sine.

Du vil være velkommen til å dele innspill og refleksjoner om temaet, og vi gleder oss til gode diskusjoner og inspirasjon som vi alle kan ta med oss videre i arbeidet.

Presentasjon og mingling starter kl. 17.00. Det vil bli servert fingermat og noe i glasset i etterkant av presentasjonen. Medlemsmøtet er ferdig ca. kl. 20.00.

Velkommen!

Kjetil Clementsen

Kjetil Clementsen har 10 års erfaring i HR faget og 5 år av dem som Personalsjef i Fjordlaks AS. Han tok over ansvaret for HR i Vard Electro i 2019. Kjetil startet nylig som VP HR & Organization i Vard Group Norge. Kjetil har en bachelor i personalledelse fra Universitetet i Stavanger. Han fullførte master i Samfunnssikkerhet ved samme sted i 2011.

Christin Nordgård


Christin Nordgård jobber som Vice President People & Culture i Ekornes AS, hun har over 20 års erfaring fra business og HR fra store internasjonale konsern. Christin har utdanning i business og HR fra henholdsvis NHH og BI.

Medlemsmøtet er gratis og åpent for medlemmer i HR Norge.

Siste frist for avmelding er 1. november. Send avmelding til hrnorge@hrnorge.no

Påmeldte som ikke melder avbud og ikke møter opp vil bli belastet et gebyr på kr 300.

Alle henvendelser rettes til HR Norge på tlf. 22 11 11 22 eller e-post hrnorge@hrnorge.no