Vil du lære å bruke og analysere HR-data ved hjelp av Excel?

Dette kurset passer for deg som vil lære grunnleggende metoder og teknikker for analyse av HR-data i Excel, og hvordan du gjennom disse analysene kan skape innsikt om hvordan det går med virksomheten. På kurset vil du få en introduksjon til de vanligste Excel-funksjonalitetene og kommandoene som trengs for å komme i gang med HR-analyse.

Kurset er teoretisk forankret, men hovedsakelig praktisk rettet. Du vil jobbe med oppgaver for å forberede datasett for analyse, analysere data, svarer på spesifikke hypoteser, samt enkle metoder for visualisering og kommunikasjon av resultat. Det vil være rom for erfaringsdeling og interaksjon gjennom kursdagen.

Etter kurset vil du ha kunnskap om følgende områder:

  • Bearbeide og forbedre datasett for analyse
  • Enkle analyser av HR-data
  • Enklere visualiseringer av HR-data med hjelp av Powerpoint

På kursdagen må deltakerne ta med egen data (PC, ikke Mac), med Excel og Powerpoint installert. Som kursdeltaker har du noe kunnskap om grunnleggende funksjoner i Excel.

Ønsker du å lære enda mer om HR-analyser?

Kurset HR-analyser i Excel kan tas alene, eller i kombinasjon med HR-analyser i Excel for viderekomne. Dersom du ønsker å delta på begge kursene, melder du deg på begge separat. Prisen for to kurs er 7900,- for medlemmer og 11400,- for ikke-medlemmer. Prisen vil korrigeres etter påmelding.


Kursholder:

Portrett Sara Trané

Sara Trané har doktorgrad i organisasjonspsykologi og har bakgrunn som organisasjonskonsulent. Sara har mange års erfaring med ulike former for talentevalueringer, først og fremst med fokus på ledelse, psykometriske målinger og ulike typer organisasjonspsykologiske undersøkelser. Hun har også erfaring med å jobbe internt med global talentanalyse og har vært med på å implementere mer datadrevne metoder for utvalg, utvikling og ledelsesidentifikasjon. Nå driver hun People Science-funksjonen i The Talent Company hvor hun jobber med vitenskapelige metoder for talentarbeid, produktutvikling og HR-analyse.

Avbestillingsbetingelser:
Ved avmelding senere enn 2 uker før kurset starter blir deltakerne belastet med 50% av kursavgiften. Avmelding senere enn 3 dager før kursstart og påmeldte som ikke møter opp, må betale full pris. Avmeldingen må være skriftlig. Ved sykemelding fra lege refunderes kursavgiften i sin helhet.

Betaling/faktura:
Faktura vil bli sendt i forkant av arrangementet.

Behov for overnatting?
HR Norge har hotellavtale med Thon Hotels, Scandic Hotels og Nordic Choice Hotels, som betyr at du får rabattert pris på overnatting.

Vi gjør oppmerksom på at eventuell overnatting må ordnes på egenhånd og at oppholdsutgifter ikke er inkludert i kursavgiften. Eventuell avbestilling og "no show" må selv håndteres / betales av den enkelte.

Spørsmål
Alle henvendelser rettes til HR Norge på tlf. 22 11 11 22 eller e-post hrnorge@hrnorge.no