Kurset fokuserer på rettspraksis, praktiske eksempler og dialog med deltakerne om deres egne problemstillinger.

Medarbeidere som ikke presterer, eller ikke kan oppføre seg, er en stor utfordring og et tilbakevendende tema for mange innen HR og ledelse. På mange arenaer der arbeidsrettslige temaer diskuteres, dukker det ofte opp spørsmål rundt slike saker. Regelverket er egentlig godt laget; Arbeidstakere skal vite hva man har å forholde seg til og få en ordentlig sjanse til å lykkes. Dette er imidlertid ikke alltid så lett i praksis. Hva gjør du når noen vil, men ikke får det til, og hva gjør du når det er viljen som er utfordringen?

Kurset tar for seg følgende utfordringer:

  • Hvordan stille krav og følge opp i og etter prøvetid?
  • Hvordan stille nye krav?
  • GDPR-forpliktelser under oppfølgingen: - Hva må du informere om - Hva kan og må du lagre, og hvor lenge?
  • Når er nok nok? Grensen for oppsigelse

Deltakerne er velkomne til å sende inn egne «case», som anonymiseres dersom det er ønskelig, til siri@hrnorge.no for felles diskusjon og råd under kursdagen.

Kursholder


Benedicte Hille er advokat og partner i Helmr, hvor hun hovedsakelig arbeider med arbeidsrett og tilgrensende rettsområder. Hille har erfaring fra rådgivning innen arbeidsrett for både små og store virksomheter, samt knyttet til tvistesaker i arbeidsforhold, problemstillinger knyttet til arbeidsmiljø og fra gjennomføring av faktaundersøkelser.

Terje Gerhard Andersen er advokat og partner i Helmr, hvor han primært arbeider med arbeidslivsjuss. Han er utdannet cand.jur fra Universitetet i Oslo og LLM fra University of Minnesota. Han har tidligere vært tingrettsdommer ved Helgeland tingrett, samt i Follo og Nordre Østfold tingrett. Andersen er medforfatter av blant annet arbeidsrettsboken «Arbeidslivets spilleregler.

NB! Avbestillingsbetingelser:
Ved avmelding senere enn 2 uker før kurset starter blir deltakerne belastet med 50% av kursavgiften. Avmelding senere enn 3 dager før kursstart og påmeldte som ikke møter opp, må betale full pris. Avmeldingen må være skriftlig. Ved sykemelding fra lege refunderes kursavgiften i sin helhet.

Betaling/faktura:
Faktura vil bli sendt i forkant av arrangementet.

Behov for overnatting?
HR Norge har hotellavtale med Thon Hotels og Scandic Hotels, som betyr at du får rabattert pris på overnatting.

Vi gjør oppmerksom på at eventuell overnatting må ordnes på egenhånd og at oppholdsutgifter ikke er inkludert i kursavgiften. Eventuell avbestilling og "no show" må selv håndteres / betales av den enkelte.

Spørsmål
Alle henvendelser rettes til HR Norge på tlf. 22 11 11 22 eller e-post hrnorge@hrnorge.no