Kurset fokuserer på rettspraksis, praktiske eksempler og dialog med deltakerne om deres egne problemstillinger.

Medarbeidere som ikke presterer, eller ikke kan oppføre seg, er en stor utfordring og et tilbakevendende tema for mange innen HR og ledelse. På mange arenaer der arbeidsrettslige temaer diskuteres, dukker det ofte opp spørsmål rundt slike saker. Regelverket er egentlig godt laget; Arbeidstakere skal vite hva man har å forholde seg til og få en ordentlig sjanse til å lykkes. Dette er imidlertid ikke alltid så lett i praksis. Hva gjør du når noen vil, men ikke får det til, og hva gjør du når det er viljen som er utfordringen?

Kurset tar for seg følgende utfordringer:

  • Hvordan stille krav og følge opp i og etter prøvetid?
  • Hvordan stille nye krav?
  • GDPR-forpliktelser under oppfølgingen: - Hva må du informere om - Hva kan og må du lagre, og hvor lenge?
  • Når er nok nok? Grensen for oppsigelse

Deltakerne er velkomne til å sende inn egne «case», som anonymiseres dersom det er ønskelig, til siri@hrnorge.no for felles diskusjon og råd under kursdagen.

Kursholdere

Kari Bergeius Andersen er partner og advokat i advokatfirmaet Helmr. Hun er en anerkjent arbeidsrettsadvokat som ansees som en av kjernekreftene i Helmr. Bergeius Andersen har lang erfaring som rådgiver for arbeidsgivere, blant annet med håndtering og avslutning av vanskelige sykefraværssaker.

Marie S. Halstensen

Marie S. Halstensen er advokat i advokatfirmaet Helmr og arbeider hovedsakelig med rådgivning og tvisteløsning innenfor arbeidsrett og tilgrensende rettsområder. Hun bistår norske og internasjonale selskaper, kommuner, statlige virksomheter og enkeltstående arbeidstakere. Hun har erfaring fra problemstillinger knyttet til personaloppfølging, arbeidsmiljø, sykefraværssaker, konkurranseklausuler, oppsigelser og erstatning.

Gjennomføring:
Vi gjør oppmerksom på at digitale kurs gjennomføres live på den aktuelle dato(ene). Kurset er ikke tilgjengelig i etterkant.

Avbestillingsbetingelser:
Ved avmelding senere enn 2 virkedager før kursstart, gis det ingen refusjon. Avmeldingen må være skriftlig.

Betaling/faktura:
Faktura vil bli sendt i forkant av arrangementet.

Spørsmål
Alle henvendelser rettes til HR Norge på tlf. 22 11 11 22 eller e-post hrnorge@hrnorge.no