Lederutviklingskonferansen 2022 - Digitalt

Berit Svendsen
Per-Magnus Moe Thompson
Laila Pawlak
Pål Voss
+4
Se alle foredragsholdere
Arbeidslivet har endret seg for godt etter pandemien og vi jobber fortsatt med å finne rytmen i en hybrid hverdag. Lederutvikling kryper høyere på agendaen hos virksomheter og utvikling av ansatte er elementært for å være en attraktiv arbeidsgiver. Kulturbygging og det relasjonelle aspektet ved ledelse er blant de mest sentrale elementene i lederutviklingsprogrammene anno 2022 og det utforskes hvordan man skal lykkes med dette på tvers av kanaler. Hvordan ledes- og ivaretas medarbeidere på avstand?

Du får høre mer om:

  • Hva sier forskningen om lederutvikling?
  • Hvordan lykkes man med ledelse på tvers av kanaler?
  • Topplederperspektivet på lederutvikling
  • Forskningsbasert innsikt på hva ledere kan tjene på å stoppe opp i vår arbeidshverdag

Fullstendig program finner du her:

Pris Medlemmer Ikke medlemmer
Ordinær pirs 3750 7250
Antall deltakere Rabatt for virksomhetsmedlemmer
3 eller flere 10 %

Rabatt for virksomhetsmedlemmer:
Deltar 3 eller flere fra samme virksomhet, gir vi 10% rabatt av deltakeravgiften. Hver og en ansatt melder seg på individuelt.
Endelig rabatt trekkes fra når konferansen faktureres og vi har oversikt over hvor mange som deltar fra din virksomhet.

Er du ikke medlem? Les mer om alle medlemsfordelene her

Digitalt:
Lederutviklingskonferansen 2022 blir arrangert som en digital konferanse. Uansett hvor du befinner deg vil du få tilgang.

Har du ikke mulighet til å delta «live»?
Fortvil ikke – du får tilgang til alt innholdet i hele to uker etter gjennomføringen. Du kan få med deg det du ikke rakk, eller se spesielt gode foredrag på nytt.

Utstiller på kompetansetorget?

Den digitale plattformen gir en fin mulighet for profilering mot deltakere på konferansen. Er du interessert i å få mer informasjon om mulighetene, ta kontakt med Kjetil Hovda på tlf: 91595630 eller e-post: kjetil.hovda@hrnorge.no

Innlogging:
Informasjon om hvordan du logger deg på Lederutviklingskonferansen 2022 - Digitalt, vil du få tilsendt senest dagen før gjennomføringen (31. august 2022). Lenke til konferansen blir sendt 1. september 2022, kl 08.30

Avbestillingsbetingelser:
Fristen for avmelding er innen torsdag 18. august 2022. Påmeldte som melder avbud etter avbestillingsfristen eller som ikke logger seg på, mottar ingen refusjon. Derimot kan en kollega delta i stedet. Ved sykemelding fra lege refunderes konferanseavgiften i sin helhet.

Faktura:
Faktura vil bli sendt i etterkant av arrangementet.

Spørsmål:
Alle henvendelser rettes til HR Norge på tlf. 22 11 11 22 eller e-post hrnorge@hrnorge.no

Les mer Pil